זהב לרקדנים של דאנס קונטיננטל

13/07/2021 ד' אב תשפ"א

בסוף השבוע האחרון (10.7.21) התקיימה בחיפה התחרות הארצית לריקודים סלוניים ולטיניים "גביע חיפה" לילדים, נוער ובוגרים. הרקדנים הצעירים של דאנס קונטיננטל הפועל בעמותת סחלבים בהנהלת אירה ואבי צור, רשמו נוכחות מרשימה וחזרו עם 15 מדליות זהב וגביעים.

התחרות, שהייתה התחרות האחרונה לעונה זו, כללה מאות רקדנים בגילאי 6 עד 15, שהגיעו מכל רחבי הארץ להתחרות הן בסגנונות הלטיניים והן בסגנונות האירופאים.

ילדי מודיעין מכבים רעות הפגינו ביצועים מרשימים על הרחבה וקטפו כמעט את כל המקומות הראשונים בקטגוריות בהן התחרו. בתום התחרות חזרו הרקדנים הצעירים של "מועדון דאנס קונטיננטל " עם 15 מדליות זהב וגביעים ורקדו כל הדרך חזרה לעיר.

כעת פניהם של הרקדנים והרקדניות מועדות לאליפות אירופה שתתקיים כבר בחודש ספטמבר במונטנגרו, כאשר לאורך הקיץ מחכה לילדי המועדון מחנות אימונים, סמינרים, סדנאות ואימוני הכנה.

זהב לרקדנים של דאנס קונטיננטלזהב לרקדנים של דאנס קונטיננטל