תחרות הנואם הצעיר של רוטרי מודיעין

09/03/2022 ו' אדר ב תשפ"ב

בטקס מתוכנן ומאורגן בסחלבים בהשתתפות סגן ראש עיריית מודיעין מכבים רעות ומחזיק תיק החינוך, מר מויש לוי, מנהלים, מורים, הורים, תלמידים משמונה בתי ספר יסודיים בעיר וצוות שופטים שכלל את חבר המועצה, אור גרינפלד, מיכאל זץ, עו"ד בוגר תואר שני במשפטים ועוסק בחינוך, ניהול וכתיבה וחברת מועדון רוטרי מודיעין, לאה פרסי.

נשיאת המועדון, סיגל פלג הודתה לכל באי הטקס, למערכת החינוך ואיחלה הצלחה למתמודדים.

סגן ראש העיר מודיעין מכבים רעות שיבח את חברי מועדון רוטרי מודיעין על פעילותם בעיר ותרומתם למערכת החינוך ובכלל ואיחל הצלחה למתמודדים.

לאחר נאומי שמונת המתמודדים הסתגרו השופטים לדיון שכלול וניקוד הנאומים, על פי קריטריונים שנמסרו לשופטים מראש, החליטו השופטים להעניק את המקום הראשון בתחרות לישי כהן, מכיתה ו' בבית ספר יחד על נאומו ' ישראל סיפור הצלחה' והוא ייצג את עירנו בתחרות האשכולית.

במקום השני זכתה מיכאל הללי מכיתה ו' בבית ספר שיבולים על הנאום 'אמנות ההקשבה'.

כל הכבוד למשתתפים ובהצלחה לישי בתחרות האשכולית!

תמונה קבוצתית - הנואמים והשופטיםתמונה קבוצתית - הנואמים והשופטים