השלמת עבודות בנייה בבתי ספר

16/12/2019 י"ח כסלו תש"פ

לקראת שנת הלימודים החדשה, עובד אגף מבני ציבור בעירייה במלוא המרץ להשלמת העבודות בבתי הספר. שני פרויקטים גדולים הגיעו השבוע לסיומם כך שבספטמבר, יוכלו התלמידים וצוותי החינוך ליהנות ממבני לימוד חדשים.

הפרויקט הראשון הוא כמובן בנייתו של בית ספר שיבולים החדש. בית הספר ממוקם ברחוב ניסן בשכונת כרמים והוא מכיל 12 כיתות לימוד, אולם ספורט, שטח ללמידה בחווה אקולוגית, ספריית בית ספר ועוד.

כמו כן, נערכות כעת עבודות גינון הכוללות שתילת עצים וצמחייה והקמת תשתית השקייה בכל רחבי בית הספר, כך שלתלמידים ולמורים תחכה קבלת פנים "ירוקה" ונעימה ב-1 בספטמבר.

מבנה חדש בבית ספר אריאלמבנה חדש בבית ספר אריאל

במהלך חודש אוגוסט יתחילו גם במבנה בית הספר החדש, עבודות להקמת מרחבי לימוד מיוחדים במסגרת תכנית M21, של משרד החינוך והעירייה. מרחבים אלו, אשר החלו להיחנך בשנה החולפת בבתי הספר ברחבי העיר, משמשים ללמידה מודרנית המפתחת סקרנות, חקר ויצירתיות וכעת כאמור, יחלו העבודות לבנייתם גם בשיבולים.

בבית הספר "אריאל" הושלם גם כן פרויקט גדול של העירייה, במסגרתו נבנה מבנה חדש הסמוך למבנה הקיים. המבנה כולל תוספת של שש כיתות לימוד ל-18 כיתות הלימוד הקיימות, חדרי שירותים, מעבדה טכנולוגית וספריית בית ספר. כמו כן, יותקן דשא סינתטי בחצר בית הספר.