אגף קהילה בעירייה ממשיך להפעיל את מיזם הפארקים הבטוחים עבור האזרחים הוותיקים במודיעין מכבים רעות. מיזם שהחל עם פרוץ משבר הקורונה כאשר הוחלט להגדיר ימים ושעות במספר פארקים ברחבי העיר כפארקים המיועדים לאזרחים ותיקים בגילאי 60 ויותר.
אזרחים ותיקים מוזמנים לצאת באופן בטוח וליהנות בפארקים הבטוחים בימים ראשון ורביעי, בין השעות 8:00 עד 10:00.
רשימת הפארקים:
פארק עמק בית שאן (ליד מועדון מפג"ש)
פארק עמק זבולון מול בית הספר קשת
פארק עמק החולה אחרי מרכז הקאנטרי סנטר
עמק איילון - פארק הנחל הרטוב – מול מרכז העיר
פארק ברחוב בדולח 15
פארק יקותיאלי בדרך הראשונים/דרך המייסדים
פארק החבלים בין רחוב אלי כהן לרחוב שרה אמנו
מבוא רעות בין בית הספר עמית לכיכר לב רעות
"פארק הכבשים" בשדרות החשמונאים, סמוך לדיור המוגן 'עזריאלי'
הפארק במגדל הלבנון
בעת השהות בפארקים יש לשמור על הנחיות משרד הבריאות: שמירת מרחק של 2 מטרים אחד מן השני, הקפדה על היגיינה ועטיית מסכה.
נדגיש כי הפארקים מלווים בסיורים ופיקוח של האגף לביטחון ושירותי חירום, על מנת להבטיח ככל הניתן, שהם ישמשו את האזרחים הוותיקים בלבד מגיל 60 ומעלה.
פארקים אלו נבחרו לאחר סיור שנערך בין גורמי העירייה, ומיקומם נקבעו באזורים בהם יש מספר רב של תושבים בני הגיל השלישי ובפארקים מוצלים ושיש בהם מקומות ישיבה רבים ונוחים.
עמיחי זליג, מחזיק תיק קהילות: "בייחוד בימי הקיץ והחופש הגדול, אנו משאירים מקום בלב ומקום בפארקים הבטוחים לאוכלוסייה שבסיכון והאזרחים הוותיקים, על מנת שיוכלו לטייל ולהסתובב בהם בביטחון וללא חשש. חופשה נעימה וקיץ בריא לכל קהילות מודיעין מכבים רעות".