היום התווספו 44 תושבים, שנמצאו מאומתים לנגיף. 37 תושבים החלימו או הוסרו מהרשימה כי אינם גרים בעיר.
סה"כ ישנם בעיר 374 תושבים מאומתים לנגיף. 44,140 מתושבי העיר נתנו כתף והחלו את תהליך ההתחסנות נגד הנגיף. 22,498 מתושבי העיר קיבלו את החיסון השני נגד הנגיף ובקרוב ישלימו את התהליך. ציון הרמזור 5.3.
במהלך הסגר הוקפא מודל הרמזור. יחד עם זאת, חשוב לנו לשקף עבורכם את מצב התחלואה בכל יום ולכן נמשיך לעדכן בדבר ציון העיר.
שכונות כתומות: המגינים, הציפורים, נופים, כרמים.
שכונה צהובה: אבני חן, הנביאים, משואה, הפרחים, מוריה והשבטים.
שכונות ירוקות: נחלים, רעות, מכבים ומרכז העיר.
שימו לב מניתוח התחקירים האפידמיולוגיים, שמתבצעים מול התושבים שאובחנו חיוביים לנגיף עולה, כי עיקר ההדבקה היא בתוך המשפחה ובאי שמירה על הנחיות משרד הבריאות. לכן חובה עלינו להקפיד על הנחיות משרד הבריאות: לא לצאת מהבית אם מרגישים לא טוב ולא להיפגש עם אנשים אחרים. רק כך נוכל למנוע את התפשטות הנגיף.
בימי הסגר, מבצע השיטור העירוני סיורים יזומים בעסקים לוודא, כי הם עומדים בהנחיות "התו הסגול" ובסיוע למשטרה לערוך בדיקות פתע למבודדים ולתושבים המאומתים הנדרשים לשהות בבידוד.
ניתן להתעדכן בכל עת בנתוני התחלואה בעיר באמצעות אתר העירייה – לחצו כאן.
מודיעין מכבים רעות מוגדרת עיר כתומה עם ציון רמזור 6.5. נכון להיום, יש בעיר 84 תושבים המאובחנים חיובי לנגיף, מספר הגבוה ב-18 למספר המאומתים בשבוע שעבר