תושבות ותושבים יקרים, במהלך היום התגלו שני תלמידים מבית הספר 'אסיף' שנמצאו חיוביים לנגיף הקורונה. בשיתוף עם קופות החולים בעיר ומשרד החינוך, נעשו בדיקות קורונה לכמה עשרות תלמידים. לאחר קבלת חלק מתשובות הבדיקות, נכון לשעה זו, נוספו שלושה תלמידים שנמצאו חיוביים לנגיף, לפיכך יש חמישה תלמידים מאומתים לנגיף בסה"כ.
אנו ממתינים לקבלת תוצאות בדיקות נוספות. מחר יתקיימו בדיקות נוספות לתלמידים מבית הספר על ידי פיקוד העורף.
התחלואה בבית הספר 'אסיף' מזכירה לכולנו, כי למרות ההקלה בהנחיות נגיף הקורונה עדיין כאן ולכן חובה עלינו להקפיד על הנחיות משרד הבריאות: לא לצאת מהבית אם מרגישים לא טוב ולא לשלוח את הילדים למוסדות החינוך, אם יש חשש שהם חולים, או שבאו במגע עם אדם שאובחן חיובי לקורונה. רק כך נוכל למנוע את התפשטות הנגיף.
מודיעין מכבים רעות מוגדרת עיר כתומה עם ציון רמזור 6.5. נכון להיום, יש בעיר 84 תושבים המאובחנים חיובי לנגיף, מספר הגבוה ב-18 למספר המאומתים בשבוע שעבר