עיריית מודיעין מכבים רעות מצדיעה ומוקירה את משרתות ומשרתי הקבע ושירות המילואים, בחודש שלם של הטבות ופעילויות עירוניות, בהנחות משמעותיות בסבסוד העירייה.
לפרטים אודות ההטבות לחצו כאן
במהלך החודש הקרוב, תערוך העירייה בהובלת אגף חברה, נוער וצעירים, שלושה אירועים מרכזיים, שמיועדים למשפחות אנשי הקבע והמילואים. ביום שישי 6.6, תערוך העירייה יום כיף בבריכה העירונית עם מתנפחים, פעילויות מים, מופע של טל מוסרי ובוב ספוג. ביום חמישי 29.5, תתקיים הקרנה חגיגית בהוט סינמה מודיעין. סרט לבחירה ממגוון סרטי קולנוע לכל המשפחה, כולל פופקורן ושתייה. במוצ"ש 7.6, תתקיים הופעת סטנדאפ של הקומיקאי והשחקן אסי כהן במועדון הגריי יהוד. ערב מצחיק ומרגש עם אחד מאמני הבמה האהובים בארץ.
בנוסף, ייהנו המשפחות לאורך החודש ממגוון רחב של מופעים מהנחות משמעותיות בסבסוד העירייה – הצגות ילדים, הצגות ופעילויות למבוגרים ומופעי מוזיקה בהיכל התרבות ובגריי מודיעין. כך למשל, סדנת הכנת קוקטיילים ב-27.5, מרחב פתוח לסדנת שוקולד מגיל שנתיים ב-29.5 וב-4.6, שעות סיפור ללא תשלום בספריות, ההצגה להציל את איש המערות ב-29.5 בהיכל התרבות, הופעה של הזמר והיוצר אהוד בנאי ב-4.6, הופעה של הזמר והיוצר עידן חביב ב-5.6, הופעה של הזמר והיוצר יזהר אשדות ב-13.6, הצגת הילדים ספר הג'ונגל ב-17.6 ועוד.
בחודש זה גם העסקים המקומיים יציעו הטבות מיוחדות. רשימת העסקים המלאה באתר העירייה.
קמפיין עירוני להקמת קבוצות וואטסאפ של דיירי בניינים פורסם בימים אלה, בהן יוכלו לעדכן מי נמצא בבית בעת אזעקה. מידע שיוכל לשמש את כוחות החירום במקרה של לכודים