ממשיכים לשדרג את פארקים

24/08/2022 כ"ז אב תשפ"ב

העירייה ממשיכה בשדרוג הפארקים ברחבי העיר. רק לאחרונה נפתח פארק האירוסים המחודש ברעות, ובו בוצעו עבודות של התקנת מתקני משחק חדשים, הצללה, דשא סינטטי וגינון, ועתה ממשיך אגף מבני הציבור לפארק הבא.

בימים אלו, מתבצעות עבודות בפארק המזוהה כפארק הפיראטים ברחוב נחל צלמון בית מספר שש. מדובר בפארק ותיק עם מתקני משחק מעץ אשר מוחלפים במתקן משחק מודרני עם אלמנטים של אונייה ומגלשות. בנוסף, מותקנת הצללה נוספת לזו הקיימת באיזור חצובת הנדנדות, יותקנו נדנדות חדשות וכן דשא סינטטי. סיום העבודות צפוי להיות בשבועיים הקרובים.

עד כה שדרגה העירייה עשרות פארקים בדגש על השכונות הוותיקות בעיר ובהתאם לסיורים שטח שנערכים על ידי גורמי המקצוע בעירייה. תוכנית זו הינה תוכנית רב שנתית רחבת היקף, בה מושקעים תקציבים רבים לשיפור הפארקים האהובים לרווחת התושבים.

פארק האירוסים המשודרג ברעותפארק האירוסים המשודרג ברעות