מקדמים את התיירות והבילוי בעיר

11/01/2023 י"ח טבת תשפ"ג

בחודשים האחרונים נערכת חשיבה מעמיקה של העירייה באמצעות אגף השכלה, למידה ויזמות ומנהלת אופק, על יצירת תכנית אסטרטגית ארוכת טווח, שמטרתה קידום התיירות, התרבות והבילוי בעיר. זאת באמצעות קידום נכסי התיירות והבילוי, אשר כבר נמצאים על הקרקע ומצליחים – מוזיאון תיירות החשמונאים הייחודי, מרכז עיר מתפתח ושוקק, עסקים רבים ברחבי העיר, גלריות ואומנות וכמובן, אתרי הטבע המרשימים הסובבים את העיר.

כל אלו יחוברו יחדיו על ידי יציקת תוכן וחשיפה מוגברת למקומות היפים. כך שבעירייה שואפים למשוך אלפי מבקרים מבחוץ, שיכירו ויחוו מקרוב את העיר ובכך לתרום לפיתוח הכלכלה המקומית.

אחד מהצעדים לשם הגשמת המטרה הוא "קול קורא" אותו מפרסמת העירייה בשיתוף מנהלת אופק בימים אלו. הקול הקורא, אשר את ניסוחו המלא ניתן למצוא באתר העירייה, מזמין בעלי עסקים מקומיים בתחום התיירות, התרבות והבילוי בעיר להצטרף למאגר שיעניק חשיפה ופרסום, באתר שייבנה בהמשך, לקידום התיירות בעיר.

כשיוקם, יהיה האתר מקודם במגוון פלטפורמות והוא יכלול מעבר למאגר, תכנים, מסלולי טיול, לוח אירועים ועוד. כך שהכל יהיה מרוכז ונגיש תחת קורת גג אחת, אשר ממנפת את מודיעין מכבים רעות ככוכבת עולה בתחום התיירות והבילוי.

ניתן להצטרף למאגר תחת קטגוריות שונות של תחום העיסוק ובהן, מקומות בילוי וסיורים, אמנים ואירוח ביתי, מורי דרך מקומיים ועוד. בשלב זה, אין קריטריונים לרישום במאגר והוא פתוח לכל יזם תיירות מהעיר. ההצטרפות אינה כרוכה בתשלום.

לפרטים נוספים ניתן לפנות לאגף השכלה, למידה ויזמות בטלפון – 08-9714229 או orna_m@modiin.muni.il

תיירות