שינויים בהסדרי התנועה

25/06/2020 ג' תמוז תש"פ

החל מהשבוע, רחוב ישעיהו הנביא בקטע הדרך הסמוך לבתי הספר "גוונים" ו"יחד" יהיה חד סטרי בשעות פתיחת יום הלימודים וזאת במטרה להקל על עומסי התנועה בשעות אלה.

בשל כך התקינה העירייה תמרורים בשכונת הנביאים ברחוב ישעיהו הנביא מספר 11 עד 27, בקטע שבין מיכה הנביא ליואל הנביא, המורים על הפיכתו לכביש חד סטרי בין השעות 7:30-8:30 בבוקר, בימים ראשון עד שישי (כאשר יש לימודים).

ההחלטה בוצעה לאחר פניות התושבים הגרים באזור, ובכדי להזרים את התנועה בכביש, הסובלת מעומסי תנועה כבדים בשעה זו, בגלל הורדת הילדים במוסדות החינוך לבית הספר "גוונים", בתי הספר היסודי והעל יסודי "יחד" וכן לשלושה גני ילדים.

בעקבות הפניות של התושבים, נערך ברחוב סיור על ידי גורמי המקצוע הרלוונטיים בעירייה, ולבסוף הוחלט כאמור להפוך את המקטע המדובר לחד סטרי בשעות העומס.

בעירייה הסבירו כי ההחלטה להתחיל את הסדרי התנועה החדשים כבר עתה בסמוך לסוף שנת הלימודים הנוכחית, היא בכדי לאפשר כבר עכשיו הקלה משמעותית על עומסי התנועה.

עבודות בישעיהו הנביאעבודות בישעיהו הנביא