בקרוב כיכר חדשה בעמק זבולון

15/10/2020 כ"ז תשרי תשפ"א

השבוע יחלו העבודות להקמת כיכר חדשה בשדרות עמק זבולון במפגש עם רחוב אבני החושן. הכיכר תוקם בשדרות עמק זבולון לנוסעים מכיוון הפארק הטכנולוגי לכיכר התחבורה, לפני מרכז הספורט העירוני.

כיכר התנועה המוקמת תהיה עם שני מסלולי נסיעה אחד לנוסעים לשכונת אבני חן ונתיב שני עבור הנוסעים לכיוון כיכר התחבורה או לנוסעים לכיוון שכונת המגינים הסמוכה.

משך העבודות המוערך להקמת הכיכר הוא כשלושה חודשים, כאשר בין השאר העבודות כוללות הרחבת הצומת ופיתוח נופי של הכיכר.

עבודות אלה הן חלק נוסף בתכנית הרב שנתית של העירייה למיתון התנועה בעיר, במסגרתה ביצעה העירייה שורה של מאות פרויקטים להגברת הבטיחות בכבישי העיר הכוללים עשרות כיכרות בעמקים, התקנות פסי האטה בצירים מרכזיים ובסמוך למוסדות חינוך ומבנים ציבוריים, אמצעי בטיחות בסמוך לבית ספר והגבהת מעברי חצייה בצמתים.

במסגרת העבודות יתקיימו הסדרי תנועה באזור ותושבי העיר מתבקשים להישמע להנחיות השילוט והתמרור ולנסוע בזהירות בהתאם לתנאי הדרך.

צומת עמק זבולון – אבני החושןצומת עמק זבולון – אבני החושן