חובת עטיית מסכות במוסדות החינוך

21/06/2021 י"א תמוז תשפ"א

לאור העלייה במספר המאומתים לנגיף הקורונה, הנחה ראש העיר חיים ביבס בשיתוף גורמי המקצוע בעירייה והנהגת ההורים העירונית להמשיך את חובת עטיית המסכות במוסדות החינוך

תושבות ותושבים יקרים, במהלך סוף השבוע חלה עלייה במספר התושבים המאומתים לנגיף הקורונה. בנוסף על תלמידים ובני משפחה מקהילת בית הספר אסיף, התגלו תושבים מאומתים נוספים מבית הספר עירוני ג' ומבית הספר מו"ר.

כדי לקטוע את שרשראות ההדבקה ולצמצם ככל הניתן את הסיכון הכרוך בהדבקה, במיוחד בקרב הילדים שאינם מחוסנים עדיין, הנחה ראש העיר חיים ביבס בשיתוף גורמי המקצוע בעירייה והנהגת ההורים העירונית, להמשיך את חובת עטיית המסכות במוסדות החינוך, אצל התלמידים וצוותי החינוך ולשמור ככל האפשר על הכללים. בנוסף, יש לעטות מסכות גם בהסעות בתי הספר.

הורים יורשו להיכנס למוסדות החינוך רק בתיאום עם מנהל/ת המוסד החינוכי.

הקורונה כבר לימדה אותנו שאין כמו ערבות הדדית ואחריות אישית בשביל לגבור עליה! לכן:

דברו עם ילדיכם בבית והסבירו להם שחשוב שימשיכו לעטות מסכות בבית הספר, כדי לא להידבק ולא להדביק חלילה את חבריהם.

שומרים על כללי הבידוד היטב! חזרתם מחו"ל? לא שולחים את ילדיכם לבית הספר גם אם נדמה שזו סתם הנחייה מעיקה. רק כך נצליח למנוע מקרי הדבקה.

נדגיש כי בעקבות דיווחים על הפרות בידוד בקרב משפחות, תוגבר האכיפה באופן משמעותי ע"י השיטור העירוני ויערכו ביקורי פתע. הקנס על הפרת בידוד עומד על 5000 שקלים.

לא שולחים את ילדיכם אם אינם חשים בטוב, והולכים להיבדק.

מפעילים שיקול דעת. אם אתם נמצאים במקום צפוף והומה אדם, שימו מסכה ליתר ביטחון ושימרו על מרחק.

כדי להיות ירוקים, חשוב שנשמור על הכללים!

19.6.21