מועדון הגריי ייפתח בנובמבר

20/10/2021 י"ד חשון תשפ"ב

בחודש נובמבר 2021 יבקעו צלילים מהמבנה האדריכלי המרשים שהקימה העירייה ברחוב דם המכבים 69 במרכז העיר עם פתיחת מועדון הגריי (GRAY).

המבנה הוקם ע"י העירייה בהיקף השקעה של כ-40 מיליון שקלים, הכולל עיצוב מוקפד עם מערכות סאונד ותאורה מתקדמות וחדשניות, המבטיחות בילוי איכותי וחווייתי. המועדון בנוי באופן חכם ומודולרי המאפשר התאמה מדויקת לסוג האירוע, כך שהוא מכיל 500 מקומות ישיבה וגם יכול להכיל 1000 מקומות למופעים המתאימים לעמידה וריקוד.

המועדון יציע תוכנית עשירה של הופעות מוזיקה חיות, סטנדאפ, ועוד, והסנונית הראשונה כבר נראית מזמינה עם לוח מופעים של מיטב האמנים, בהם, שלומי שבת ליאור סושרד, קרן פלס, טונה, יסמין מועלם ועוד רבים וטובים, לצד תפריט משובח ועשיר של מזון ומשקאות. מכירת הכרטיסים בעיצומה וניתן להזמין באתר הגריי – לחצו כאן

זהו המועדון השני של קבוצת גריי, אשר מצטרף למועדון המצליח גריי ביהוד שהוקם ב-2014.

חיים ביבס, ראש עיריית מודיעין מכבים רעות: "מועדון הגריי הוא צעד נוסף בתנופת הפיתוח של תרבות הפנאי והבידור במודיעין מכבים רעות. מועדון הגריי הוא שם נרדף לתוכן תרבותי איכותי והוא יהווה אבן שואבת לתרבות, פנאי ובילוי לתושבים ולמבקרים. בימים אלה, כאשר מדינת ישראל נמצאת בתהליך ההתאוששות ממשבר הקורונה ולמידה לחיות לצד הנגיף, אנו יוצקים תוכן תרבותי לעיר ואין לי ספק שהגריי החדש ייתן עוד יותר את החיזוק התרבותי בשדרה היפה שלנו. כולנו מצפים לפתיחה בחודש נובמבר"

מקבוצת גריי נמסר: קבוצת GRAY שמה לה למטרה לקדם ולפתח את עולם התרבות והמוזיקה בישראל בייחוד אחרי התקופה הקשה שכולנו חווינו. אנחנו שמחים על ההתרחבות ונרגשים להביא מוזיקה ותרבות איכותית לקהלים נוספים."

הכניסה למועדון הגרייהכניסה למועדון הגריי