שדרוג הרמזורים בצומת עמק בית שאן – שד' החשמונאים

24/04/2022 כ"ג ניסן תשפ"ב

לפני מספר חודשים החלה העירייה באמצעות אגף תשתיות, לבצע עבודות לשדרוג מערכות הרמזורים בצמתים מרכזיים בעיר. מדובר במהלך חשוב במסגרת מודל עיר חכמה שמטרתו ייעול וחיסכון במשאבים ושיפור השירות לתושבים.

העבודות כוללות החלפת תאורת הרמזורים לנורות לד חסכוניות, חזקות וסביבתיות וכן, החלפת מנגנוני הפעלת הרמזורים לכאלו שיעבדו עם מערכות בקרה ושליטה לאגף התשתיות. עד כה, ניתן לצפות מרחוק בתשעה צמתים מרומזרים, כאשר בעת תקלה באחד מהם, ניתן לתקנה מרחוק בזמן אמת ולמנוע בכך עומסים מיותרים בכבישים וכמובן, להגביר את הבטיחות לכלי הרכב והולכי הרגל.

לאחר חג הפסח בתאריך 26.4.22, יתקיימו עבודות לשדרוג הרמזורים בצומת עמק בית שאן-שדרות החשמונאים, בין השעות 9:00 עד 17:00. יתקיימו חסימות בעמק בית שאן למזרח לנוסעים לכיוון רחוב תלתן או לכיוון שדרות החשמונאים. בנוסף, במסגרת העבודות ייחסם הצומת לנוסעים מרחוב תלתן לכיוון עמק בית שאן ולשדרות החשמונאים דרומה (לכיוון לטרון). היציאה מרחוב תלתן ימינה לכיוון שדרות החשמונאים-צומת שילת תהיה פתוחה לתנועה.

כזכור עד כה ביצעה העירייה עבודות שדרוג של הרמזורים בצמתים הבאים: דם המכבים-משה סנה, דם המכבים-פיקוס-עמק דותן, רחוב הרכבת-ערער, זכריה הנביא-חשמונאים-דם המכבים, שבטי ישראל-שדרות החשמונאים, שדרות החשמונאים-מנחם בגין, כניסה למורשת כביש יהודה מכבי-גולדה מאיר, עמק זבולון שדרות החשמונאים.

תמונה להמחשה שדרוג רמזוריםתמונה להמחשה שדרוג רמזורים