חדש: בריכה טיפולית עירונית

09/06/2022 י' סיון תשפ"ב

ביום שלישי האחרון, 24.5.22, התקיים טקס הנחת אבן הפינה להקמת מתחם הבריכה הטיפולית, במרכז הספורט העירוני. הטקס נערך בהשתתפות ראש העיר חיים ביבס, ממלא מקומו, שלמה פסי, המשנה לראש העיר, עמיעד טאוב וחברי מועצה שחר מי-און, רן שגב ושמעון גואטה, מנכ"ל העירייה ומנכ"ליות החברות העירוניות.

העבודות להקמת הבריכה הטיפולית מבוצעות ע"י העירייה באמצעות החכ"ל, אשר התחילו בימים האחרונים בשלב הראשוני של החפירות. הבריכה הייחודית מוקמת בתחום מרכז הספורט העירוני והיא תהיה במבנה מקורה ועם מים חמימים המסייעים לטיפולים לילדים ומבוגרים עם צרכים מיוחדים. כמו כן, העבודות להקמת המבנה יהיו בדגש על הנגשה כולל בתאי השירותים ובהקמת חדר טיפולים ייעודי. העבודות צפויות להימשך כעשרה חודשים.
במהלך העבודות ייחסם לתנועת הולכי הרגל קטע המדרכה הסמוך למתחם העבודות בין מגרש הטניס לבריכה, אשר נמצא מול הבניין בכתובת שדרות עמק זבולון 6.

הדמיה של הבריכה הטיפוליתהדמיה של הבריכה הטיפולית