שדרוג פארק מגדל הלבנון

09/06/2022 י' סיון תשפ"ב

בימים אלה סיים אגף תשתיות בעירייה עבודות לשדרוג הפארק שברחוב מגדל הלבנון בשכונת משואה. הפארק המיוחד, הנמצא ברחבה פנימית המוקפת בבניינים, זכה למתיחת פנים שכוללת ספסלי ישיבה חדשים ומוצלים ועבודות גינון לחידוש הערוגות וטיפוח הפארק.

מעבר לעבודות אלו, גולת הכותרת בעבודות השדרוג היא הקמתה של בריכה אקולוגית יפה ומרשימה ע"י החווה האקולוגית "חווה ואדם" שגם תהיה אחראית על תפעולה.
המים בבריכה מטוהרים על ידי צמחים ודגים בכל שטחה, ופילטרים טבעיים כמו אדמה ואבנים. כך שלמעשה היא מתפקדת כאגם קטן הדואג בעצמו לאזן את איכות המים, בדיוק כפי שמתרחש בטבע.

שימו לב: אין להיכנס לבריכה, אסור להאכיל את הדגים בבריכה, המים אינם מיועדים לשתייה או לרחצה.

עבודות אלו מצטרפות לעשרות פארקים ברחבי העיר אשר עברו שדרוג בהתאם לתכנית עבודה מקיפה של העירייה וסיורים מקצועיים שנערכים בשטח.

פארק מגדל הלבנוןפארק מגדל הלבנון