קיץ מודיעיני 2022

29/06/2022 ל' סיון תשפ"ב

קיץ מודיעיני 2022

תוכנית האירועים "קיץ מודיעיני" חוזרת בענק עם שפע של פעילויות ואירועים בדגש מיוחד לילדים ונוער וכמו תמיד, הן יהיו ללא תשלום כמעט מידי יום ברחבי העיר.

חברו יחד להפקת האירועים אגף תרבות ואירועים, עמותת סחלבים, אגף חברה נוער, יחידת הבריאות באגף לשירותים חברתיים ואגף קהילה, ויצרו תוכנית עשירה במיוחד למגוון הקהלים הרחב, שייהנו קרוב לבית ממופעי מוסיקה במסגרת לילות ענבה, פארק קולנוע, שעות סיפור, מופעים לילדים ענבה קידס, מסיבת מזרקות בפארק ענבה, הפעלות חווייתיות של הפנינג קצבי, קיץ שכונתי ופעילויות בשכונות ועוד.

התוכנית המלאה מופיעה כאן באתר העירייה, ובינתיים נספק לכם טעימות מסקרנות ממה שצפוי להיות החל מתחילת חודש יולי ועד סוף אוגוסט. ב-1.7.22 תתקיים מסיבת המזרקות המקפיצה לכל המשפחה בפארק ענבה, אירוע זה יתקיים מספר פעמים לאורך הקיץ בימי שישי עם דיג'ייז שונים.

בחלק מימי שבת לאורך הקיץ, יתקיימו גם מופעי לילות ענבה עם להקות שונות, כך למשל ב-2.7.22 תופיע להקת "פריצת דיסק" במופע מחווה לקלאסיקות הרוק העולמי וב-16.7.22 תופיע להקת מנדרין במופע מחווה ללהיטי שנות ה-70 וה-80.

סדרת מופעי הקטנטנים ,"ענבה קידס" חוזרת בגדול עם מיטב כוכבי הילדים. ב-7.7.22 תופיע רינת גבאי, ב-21.7.22 רוי בוי וב-10.8.22 סבא טוביה. קבלת השבת בטבע גם היא חוזרת עם שעות סיפור תיאטרליות בימי שישי ברחבת הדשא ברחוב עמק דותן 49.

אם התגעגעתם לסרטים בפארק ענבה הם חוזרים ב"פארק קולנוע" – סרטים על מסך ענק מדובבים לעברית ועם כתוביות בימי שלישי כמו תמיד.

עוד אירועים צפויים שחוזרים אלינו הם "סיפורי לילה לפני השינה" בימי רביעי ברחבת הדשא בעמק דותן 49, קיץ שכונתי – הפנינג תוסס ושמח לכל המשפחה עם מגוון הפעלות, רביעי קצבי שתפעיל עמותת סחלבים ועוד.

מעבר לכך יתקיימו גם מספר מופעים בענבה בהם מופעי בימות פיס 2022 בחסות מפעל הפיס ב-11.8.22 יופיעו בענבה "הדגש נחש" הלהקה שתרמה לעיצוב ז'אנר ההיפ הופ הישראלי עם הסאונד הייחודי שלהם, ב-18.8.22 תופיע תזמורת צה"ל אשר תארח את הזמרת שירי מימון – מפגש מרגש ומיוחד עם התזמורת בניצוחו של סרן רום שמיר ושירי מימון מהזמרות הבולטות והמצליחות בעשור האחרון עם עיבודים מחודשים ומיוחדים לשיריה הגדולים.

בגזרת בני הנוער תקים מחלקת הנוער באגף חברה, נוער וצעירים את מתחם ענבה ויליג' שמושך מדי קיץ מאות בני נוער ומהווה מתחם חווייתי ובטוח לבילוי ופנאי. המתחם יפעל מ-26.6.22 עד 17.8.22 בימי ראשון עד רביעי בין השעות 1:30-20:30 בלילה (בחלוקה מותאמת גילים).

במתחם יהיו משחקים, מוזיקה, פינות ישיבה, מתחמי ספורט, שתייה ונשנושים לצד קונספטים משתנים של חדרי VR, לייזר טאג, סדנאות, מתנפחי אקסטרים ועוד. המופע הפותח יתקיים ב-23.6.22 בשעה 20:30 עם אבי אבורומי. בנוסף, מדי יום רביעי ושישי יפעל גם מתחם פתוח מותאם לבני נוער דתיים בפארק השכנות ומועדון המוזיקה הג'ק יפעיל ערבי ג'אם בימי חמישי.

חיים ביבס, ראש העיר: "בקרוב מאוד, נוכל לראות שוב קיץ מלא בתושבים, ילדים, נוער, צעירים ומבוגרים שמבלים בפארקים, בשכונות וברחבי העיר, קרוב לבית. השמחה הזאת שהופכת את העיר לצבעונית ושוקקת היא מה שהתגעגענו אליו אחריו כך כך הרבה הגבלות ואתגרים שהציבה לנו הקורונה. התוכנית של אירועי הקיץ עשירה במיוחד, בכדי שלא יהיה כמעט יום בו לא תהיה תרבות ופנאי במהלך החופש בעיר שלנו, כמובן ללא תשלום. אני מזמין את כולם וכולן ליהנות ביחד ומאחל קיץ בטוח ושמח".

אלעד שמעונוביץ', המשנה לראש העיר ומחזיק תיק התרבות: "שמחים מאוד לחזור לשגרה מלאה בקיץ הקרוב ולהציג תוכנית עשירה ומגוונת מלאה באירועים, הופעות ופעילויות לילדים ולכל המשפחה. בכל שנה אגף תרבות ואירועים מציב רף חדש באיכות וכמות האירועים – תודה לצוות האגף ולכל העוסקים במלאכה שבזכותם אנחנו יכולים לבלות וליהנות בחופשת הקיץ".

לחצו כאן לתוכנית אירועי קיץ מודיעיני 2022

פארק קולנוע בענבהפארק קולנוע בענבה