היערכות העירייה לשביתה

29/06/2022 ל' סיון תשפ"ב

היערכות העירייה לשביתה

הורים יקרים, אתמול בערב, 27.6.22, הודיעה הסתדרות המורים, כי בכוונתה להשבית היום שלישי 28.6.22, את הלימודים בכל מוסדות החינוך בארץ, למעט מוסדות החינוך המיוחד.

בשל השעה המאוחרת בה נמסרה ההחלטה של הסתדרות המורים, לצערנו לא נוכל להיערך לפתיחת מערכת החינוך הרגיל ביום שלישי 28.6.22.

יחד עם זאת, עמותת סחלבים תפעיל את מערך הצהרונים בגני הילדים, בחט״צים ובבתי הספר בין השעות 17:00-13:00.

כמו כן, חוגי הצהריים בבתי הספר יתקיימו כסדרם בשעות הפעילות הקבועות במערכת החוגים כמו גם בחוגי אחר הצהריים שיפעלו כמתוכנן.

אנו נערכים לקיים פעילות בגני הילדים במתכונת מלאה ופעילות הפגתית בתי הספר בימים רביעי וחמישי, ככל שהשביתה תימשך.

נדגיש, כי הלימודים במוסדות החינוך המיוחד יתקיימו כסדרם (גוונים, פסיפס וגני החנ״מ והתקשורת).

בניין העירייה