מתיחת פנים לפארקים ולגינות

09/08/2022 י"ב אב תשפ"ב

במסגרת עבודות שדרוג הפארקים אותן מבצע אגף מבני ציבור בעירייה, ישודרג גם פארק האירוסים ברעות. הפארק הוותיק, יעבור שיפוץ כללי, כאשר בימים אלה מפורקים ראשית המתקנים הישנים.

העבודות יכללו התקנת מתקן משולב גדול ומודרני לילדים הכולל מגלשות, אשר יהיה גם נגיש. בנוסף, יותקנו ספסלים חדשים, יבוצע גידור לפארק, יותקן דשא סינטטי וכן הצללה. בהמשך יבוצעו גם עבודות גינון בפארק.

בנוסף העירייה שדרגה השבוע את מגרשי הספורט בבית הספר ברנקו ויס, שברעות. העבודות כללו יישור המשטח וצביעה מחדש של המגרש. כמו כן שודרג מתחם ה"כושר בטבע" במעלה מור במתקני כושר חדשים.

שדרוגו של הפארק מתווסף לעשרות פארקים וגינות ציבוריות המשודרגות במסגרת תכנית רב שנתית של העירייה, בדגש על פארקים בשכונות ותיקות. העבודות צפויות להימשך כחודש ימים.

במקביל העירייה נערכת בימים אלה לעבודות שדרוג פארקים נוספים בעמק החולה (בסמוך לבית הספר דורות) וברחוב נחל צלמון (פארק הפיראטים).

מתחם כושר בטבע במעלה המורמתחם כושר בטבע במעלה המור