מסכמים שנה באגודת השחייה

03/08/2022 ו' אב תשפ"ב

בדיוק לפני כשנה נערכו מבחני המיון לפתיחת אגודת השחייה החדשה "עירוני מודיעין",
שהוקמה בתמיכת העירייה, מרכז "הפועל" ומנהלת אופק. השנה החולפת התאפיינה בהתמודדות עם אתגרי הקורונה, מעבר לאתגר שבהקמת האגודה.

יותר מ- 55 ילדים (ועוד כמה עשרות שחייני מסטרס) מכל רחבי העיר הגיעו מדי יום לאימוני שחייה, תחת ניהולו המקצועי של האלוף ושיאן ישראל לשעבר, מיקי חליקה והדרכתו של מאמן השחייה לאון ספקטור.

שחיינים רבים נטלו חלק בתחרויות ארציות של איגוד השחייה הישראלי . כחלק מבניית תכנית האימונים לחודשי הקיץ נסעו 12 שחיינים בגילי 13-11 למחנה אימון בן חמישה ימים במכון וינגייט, והתאמנו בתנאי אימון מהטובים שיש בישראל , כולל אימוני כושר ואימוני מים ייעודים בבריכה.

לקראת העונה הקרובה תגדיל עירוני מודיעין את שעות הפעילות לשחיינים התחרותיים ותרחיב את היקף שעות האימונים לשחיינים שימצאו מתאימים.

לאון ספקטור מאמן ראשי באגודה: "לשמחתי הצלחנו להשיג בפרק זמן יחסית קצר את המטרות שהצבנו לילדים. אנו בטוחים שבשנה שבפתח אגודת השחייה תמשיך גדול והשחיינים הצעירים ימשיכו להתפתח ולצמוח."

בימים אלו נערכים בפארק הנופש והספורט מבחני מיון והתאמה לשחיינים חדשים. לפרטים והרשמה – 08-6145470 או במייל tal_f@modiin.muni.il

נבחרת השחייהנבחרת השחייה