נוער מתנדב ריגש את נכי צה"ל

14/12/2022 כ' כסלו תשפ"ג

מדינת ישראל ציינה בשבוע שעבר את יום ההוקרה לנכי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה. מחלקת הנוער באגף חברה, נוער וצעירים בעירייה בשיתוף עם שלוחת ארגון נכי צה"ל בעיר וארגון "ליונס ישראל", גייסו את צעירי העיר למהלך משולב למען תמיכה בנכי צה"ל בעירנו.

במשך מספר ימים אפו נשות ארגון "ליונס" מאות עוגיות, אשר חולקו בקרב כ-600 נכי צה"ל בעיר. למשימה המרגשת, התגייסו גם תלמידי כיתות ב'-ו' בבתי הספר היסודיים של "אלונים" ו"היובל" שהיו אחראים לכתיבת הברכות שצוותו למארזי העוגיות. נוער מתנדב מבתי הספר עירוני א', עירוני ד' ומו"ר יחד עם מתאמני כושר קרבי "קל בקרב" היו אמונים על חלוקת המארזים ברחבי העיר.

נכי צה"ל התרגשו מאוד מהמחווה המיוחדת והאישית שניתנה להם כתוצאה משיתוף הפעולה בין העמותות ובין הנוער המתנדב בעיר. כך למשל, בבית הספר "אלונים" הפתיע נכה צה"ל את מעיין תלמידת כיתה ה' שכתבה לו את הברכה, העניק שוקולדים לכל ילדי הכיתה וסיפר לתלמידים על פציעתו בצבא.

חלוקת עוגיות נכי צה"לחלוקת עוגיות נכי צה"ל