כנס תרבות הדיור

ביום שלישי 25.2.20 התקיים כנס בנושא "הבית המשותף וניהול הרכוש המשותף", מטעם אגף קהילה, המחלקה לתרבות הדיור בעירייה. הכנס התקיים במעמד מ"מ וסגן ראש העיר שלמה פסי, סגן ראש העיר מויש לוי ומנכ"ל האגודה לתרבות הדיור ראובן צדוק.

בכנס אותו הובילה ענת וייס, מנהלת המחלקה לתרבות ודיור, השתתפו כ-60 וועדי בתים אשר שמעו את הרצאתה של זיוה אסא, מנהלת אגף קהילה שניהלה במשך 20 שנה את המחלקה לתרבות הדיור.
אסא הסבירה, בין היתר, על סוגיות משפטיות, התמודדות עם ליקויי בניה ורטיבויות, טיפול בסרבני תשלום, שפ"פ, התארגנות והקמת וועד בבניין חדש ועוד.
האירוע הבא מטעם אגף קהילה המחלקה לתרבות הדיור מיועד לדיירי המגדלים בעיר. בכנס תינתן הדרכה מקצועית כיצד להתמודד במצבי חירום וכן סוגיות בניהול הרכוש המשותף בבית המשותף.

דיירים וועדי בתים במגדלים (מעל לחמש קומות) מוזמנים ליצור קשר כדי להירשם בטלפון 08-6645141 או בכתובת המיילanatw@tarbuthadiur.gov.il
למידע נוסף - לחצו כאן – המחלקה לתרבות הדיור בעירייה