תנועות הנוער חוזרות

03/06/2020 י"א סיון תש"פ

אחרי שנפגשו רק "בזום" במשך כחודשיים בשל משבר הקורונה, אלפי בני נוער בעיר הוציאו השבוע, (1.6.20), מארון הבגדים את המדים, העניבות, הסיכות והחולצות המיוחדות והלכו לתנועות הנוער, למפגש מרגש עם המדריכים והחברים.

בעיר פועלות 13 תנועות נוער בפריסה של 24 שלוחות, ומשתתפים בהן יותר מ-40% מכלל הילדים והנוער מכיתות ד'-יב'. בשבועות האחרונים, התמקדו כל רכזי תנועות התנועות בהיערכות החזרה לפעילות המחודשת בהתאם להנחיות, אשר תתקיים בשל הקורונה רק בשטחים הפתוחים, בקבוצות קטנות וקבועות ועם מסכות.

באגף חברה נוער וצעירים מציינים כי "עלינו להקפיד על ההנחיות באופן הדוק, על מנת שכולנו נהנה מהשגרה המבורכת". עוד הוסיפו כי "בחודשים האחרונים המשיכו כל התנועות בפעילויות מקוונות, בציון טקסי הזיכרון הממלכתיים ובפעילויות פנאי מיוחדות. כאשר השכבות הבוגרות אף לקחו חלק בהתנדבות בשטח למען הקהילה בעיר ומחוצה לה".

לחצו כאן לדף הבית של חברה, נוער וצעירים

תנועות הנוער חזרותנועות הנוער חזרו