שבוע ההוקרה השנתי לנכי צה''ל בעיר

30/11/2020 י"ד כסלו תשפ"א

שבוע ההוקרה השנתי לנכי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה שחל השבוע מצוין בעיר במיזם משותף של מועדון ליונס מודיעין ומחלקת הנוער בעירייה בתמיכת ראש העיר, מר חיים ביבס.

מועדון ליונס מודיעין החליט לכבד את נכי צה"ל בעיר והסביבה ע"י מתן שי לנכה מלווה באגרת הערכה והוקרה של השותפים לפרויקט. נשות הארגון נרתמו למשימה והתגייסו להכנת השי באפיית עוגיות ואריזתן ובצרוף אגרת ההוקרה. לחלוקת השי גויסו בני הנוער המתנדבים בעיר, שבמהלך השבוע יגיעו לבתיהם של למעלה מ-500 נכים למתן השי.

"אנו רואים זכות גדולה להעניק תשורה צנועה זו לנכי צה"ל" אומר מאיר חובב, נשיא מועדון ליונס מודיעין.

"זהו מיזם יפיפה ומכובד המשלב בין ארגון הליונס בעיר לבני הנוער הנפלאים שלנו המופעלים ע"י העיריה ובחסות ראש העיר לבין נכי צה"ל הרבים המתגוררים במודיעין ובסביבתה הקרובה" אומר שמחה שידלובסקי, מנהל שלוחת מודיעין של ארגון נכי צה"ל בעיר ומוסיף: "השנה בגלל הקורונה לא נקיים טקס רשמי בעיר, כבעבר".

"אני מודה לכל מי שנרתמו למשימה חשובה זו על הסיוע ושיתוף הפעולה: לאילת בועזסון, רכזת הנוער בעירייה, למוטי סיטון, יו"ר ארגוני המתנדבים, למיקה טרסי, מרכזת המיזם מטעם ליונס מודיעין ולחברי המועדון, לנוער המתנדב ולראש העיר שנתן הסכמתו להפעלת הנוער במיזם חשוב זה".

שבוע ההוקרה הממלכתי לנכי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה מצוין באופן מסורתי מידי שנה, בשבוע הראשון של חודש דצמבר בטקס חגיגי המתקיים בבית הנשיא ובכנסת, בהשתתפות עו"ד עידן קלימן, יו"ר ארגון נכי צה"ל ומר קובי יצחק, יו"ר מחוז ת"א והמרכז בארגון ובהשתתפותם של מכובדים נוספים.

כתבה: חיה כץ, מתנדבת בארגון נכי צה"ל מודיעין.

צילום: שמחה גנדלמן, יו"ר ועדת הרווחה במועדון ליונס, מודיעין.

נשות ארגון מועדון ליונס מודיעין