מלגות לספורטאים ומוזיקאים מצטיינים

04/01/2021 כ' טבת תשפ"א

תשעה ספורטאים ומוזיקאים צעירים מהעיר קיבלו מלגות הצטיינות בסך כולל של 18 אלף שקלים בטקס שנערך בבזום במעמד ראש העיר, חיים ביבס.

כמידי שנה מעניקות עיריית מודיעין מכבים רעות ועמותת סחלבים מלגות לספורטאים ומוזיקאים מצטיינים כאות הערכה על הגאווה שהם מביאים לעיר, ובמטרה לעודד ולסייע בידיהם לקדם את יכולותיהם והישגיהם בענף בו הם מצטיינים.

השנה, בהתאם להנחיות הקורונה, טקס חלוקת המלגות התקיים בזום (רביעי 30.12.20) במעמד ראש העיר, חיים ביבס, יו"ר עמותת סחלבים, אלעד שמעונוביץ, מנהל אגף הספורט, עדי דויטש ומנהלת אגף פנאי והעשרה בסחלבים, הדס יולס קדם. ביבס הודה למשתתפים על הכבוד שהם מביאים לעיר ועל ההישגים שהגיעו אליהם ואיחל להם הצלחה בהמשך הדרך.

את המלגות קיבלו: השחיינית, נגה זילברברג, לוחם הטאקוונדו, בר ראובן, הג'ודוקא, גל נחום, המתאגרפת, נירי דרור, המחליקה האמנותית על גלגיליות, שיר בנאי וכן הגיטריסט, אור זלאי, נגנית חליל צד, הדסה מרים פרידמן ונגני הכינור, איתם הבר והילל דפני, הלומדים בקונסרבטוריון העירוני בעמותת סחלבים.

המשנה לראש העיר ויו"ר עמותת סלבים, אלעד שמעונוביץ: "אני רוצה לברך את הספורטאים והמוזיקאים המצטיינים על ההשקעה, ההתמדה והחתירה למצוינות. המלגות שהענקנו להם הן הדרך שלנו להודות להם על ההישגים המרשימים והכבוד הגדול שהם מביאים לעיר מודיעין מכבים רעות בתחרויות בארץ ובחו"ל, ולתמוך בהם כדי שיוכלו להמשיך להתפתח ולהצליח."

מקבלי המלגותמקבלי המלגות