11 מדליות לרקדנים של דאנס קונטיננטל

15/03/2022 י"ב אדר ב תשפ"ב

בסוף השבוע האחרון (12.3.22) התקיימה בקריית מוצקין תחרות ארצית לריקודים סלוניים ולטיניים. בתחרות לקחו חלק הרקדניות והרקדנים הצעירים של דאנס קונטיננטל הפועל בעמותת סחלבים, שייצגו את העיר בכבוד רב וחזרו עם 11 מדליות.

תחרות 'גביע האוסקר' זימנה בשבת האחרונה מאות רקדנים בוגרים וצעירים מכל רחבי הארץ. על הרחבה פיזזו לצלילי המוזיקה רקדנים צעירים מגיל 5 ועד לבוגרים בגילאי 20+ שהציגו את יכולותיהם בפני חבר השופטים והתחרו על הגביע הנחשק ועל התואר הרקדן הטוב ביותר.

את מודיעין מכבים רעות ייצגו הרקדנים הצעירים ממועדון דאנס קונטיננטל בהנהלת אירה ואבי צור. הרקדנים המודיעיניים חזרו מהתחרות עם 11 מדליות והוכיחו בפעם נוספת שמודיעין מכבים רעות על המפה בתחום הריקודים הסלוניים בארץ ובעולם.

אבי ואירה צור: "זהו הישג מדהים של הרקדנים שלנו שמשקיעים ועובדים כל כך קשה. אנחנו גאים בהם על הדרך ועל המדליות הרבות שגרפו במהלך התרחות. כעת פנינו קדימה לתחרות הבאה. ומי שרוצה לראות את הרקדנים המדהימים מקרוב מוזמן לעדלאידע בה יצעדו בצעדי צ'ה צ'ה צ'ה ברחובות העיר."

11 מדליות לרקדנים של דאנס קונטיננטל11 מדליות לרקדנים של דאנס קונטיננטל