שבועות במרכז לעולה

09/06/2022 י' סיון תשפ"ב

שבועות במרכז לעולה

ביום חמישי 2.2.6.22 התקיים ב"מרכז לעולה" אירוע לכבוד חג השבועות. האירוע נערך באולפן לעולים והשתתפו בו כל ארבעת הכיתות הלומדות ממגוון מדינות כגון ארה"ב, ברזיל, ארגנטינה,
אוקראינה, רוסיה ועוד.

עמיעד טאוב, המשנה לראש העיר, בירך את העולים והסביר את חשיבות ומאפייני החג.

כל כיתה בישלה והביאה מאכלים המאפיינים את החג. בנוסף, עולים חדשים הקריאו קטעים נבחרים על מסורת ומשמעות החג.

ריגש במיוחד התושב אלגרדט לב, עולה חדש אשר הגיע מרוסיה והינו זמר אופרה במקצועו אשר שר באירוע.

העולים החדשים חוגגים שבועותהעולים החדשים חוגגים שבועות

''שלישי בטבע'' לאזרחים ותיקים

המחלקה לאזרחים ותיקים באגף קהילה בעירייה החלה בתחילת חודש יוני, בפרויקט הטיולים "שלישי בטבע". הפרויקט, בשיתוף המשרד לשוויון חברתי ורשות הטבע והגנים, נועד לגבש את האזרחים הוותיקים וליצור קהילה מטיילת, שתהנה בכל פעם מסיורים מודרכים ברחבי הארץ.

הטיול הראשון בו השתתפו עשרות אזרחים ותיקים התקיים בשמורת הטבע תל אפק, שם עלו למרגלות מבצר אנטיפטרוס ונהנו מהנוף הירוק וההדרכה המרתקת.

במהלך חודש יוני יתקיימו שני טיולים נוספים: ב-15.6.22 טיול לגן הלאומי בקיסריה וב-29.6.22 לשמורת הטבע נחל התנינים.

לאחר מכן תחול הפוגה עקב מזג האוויר החם של הקיץ והטיולים יתחדשו במלוא המרץ בחודש ספטמבר עד נובמבר עם סיורים לאתרים מעניינים כמו גן לאומי אפולוניה, בית גוברין, עין חמד, עיינות צוקים ועין גדי. פרטים נוספים בטלפון – 08-6286001/2. הרשמה מראש באתר העירייה – לחצו כאן

אזרחים ותיקים מטייליםאזרחים ותיקים מטיילים