אירוע גאווה עירוני

06/07/2022 ז' תמוז תשפ"ב

ביום חמישי 30.6.22 נערך אירוע הגאווה העירוני, המהווה אירוע השיא לאירועי שבוע הגאווה בעיר. מאות תושבים ותושבות בכל הגילים, החל מילדים קטנים ועד למבוגרים, הגיעו לאירוע שהתקיים ברחבת הירידים ליד הקניון.

במסגרת האירוע נערכו מופעי דראג עם ריקודים צבעוניים ומושקעים ומופע מרכזי של הכוכבת אגם בוחבוט עם מיטב הלהיטים.

שבוע הגאווה העירוני בהובלת אגף חברה, נוער וצעירים בעירייה הגיע בכך לסיומו, לאחר שורת אירועים מגוונים ובהם שעת סיפור בדראג לכל המשפחה, הקרנת סרט דוקומנטרי "ארון הקודש" ואירוע ספרות להט"בית. בתאריך 3.7.22 נערך גם נשף סגור לנוער להט"בי.

השנה, הרחיבה העירייה את תכנית האירועים המוקדשת לנושא, אשר לא מכבר דורגה בעשירייה הפותחת של רשויות מקומיות במדד הגאווה על פעילותה הענפה, בין היתר, פתיחתו של הבית הגאה לפני כחודש.

למידע נוסף על הקהילה הגאה במודיעין מכבים רעות – לחצו כאן

אירוע השיא של שבוע הגאווה. צילום: ליאור מזרחיאירוע השיא של שבוע הגאווה. צילום: ליאור מזרחי