לוקחים את העיר בהליכה

02/11/2022 ח' חשון תשפ"ג

יום ההליכה הבינלאומי הוציא גם את בתי הספר בעיר, לשלל פעילויות הליכה מגבשות וחווייתיות. תלמידי בית הספר "שיבולים" קיימו מפגשי חניכה בנושא שינוי האקלים והכינו יחד כרזות איתן צעדו ביום האקלים. בבית הספר "כרמים" קמו התלמידים מוקדם בבוקר וצעדו לבית הספר ברגל יחד עם תחנות ספורטיביות שחיכו להם בדרך.

בבית הספר "חוט השני" גם ניצלו את היום לפעילות קהילתית משפחתית כאשר התלמידים וההורים יצאו להליכות בשכונת המגורים שלהם אבני חן.

בבית הספר "ענבלים" ששם דגש על למידה משולבת תנועה ואורח חיים ספורטיבי, לקחו את יום ההליכה צעד אחד קדימה לאתגר הליכה שחל במשך כמה ימים בו מתחרות הכיתות ביניהן על התואר "הכיתה שתגיע הכי הרבה פעמים בהליכה לבית הספר".

אם גם אתם רוצים להצטרף לפעילות מהנה של הליכה, במחלקת הבריאות בעירייה יערכו בשיתוף "אפשריבריא" ביום חמישי 10.11.22 משחק ניווט רגלי ברחבי העיר ליחידים ומשפחות בשלוש רמות קושי - 3 ק"מ, 5 ק"מ ו-7 ק"מ לבחירה. יש להצטייד עם טלפון נייד, מים ונעליים נוחות . מתחילים בשעה 15:30 מול בניין העירייה ברחוב תלתן 1. רישום לפעילות באתר העירייה.

יום ההליכה - בית ספר חוט השנייום ההליכה - בית ספר חוט השני
יום ההליכה: בית ספר שיבוליםיום ההליכה: בית ספר שיבולים