מזכירות חדשה למועצת התלמידים

13/04/2022 י"ב ניסן תשפ"ב

נבחרה מזכירות חדשה למועצת התלמידים והנוער העירונית: הכירו את מי שנבחרו לייצג ולפעול למען בני ובנות הנוער בעיר, אשר מוכיחים כמו תמיד, שהנוער מעורב חברתית ורוצה מאוד לתרום.

לאחר בחירות מרגשות, חברי מזכירות מועצת התלמידים והנוער העירונית שנבחרו הם – גלי אלנבוגן מבית הספר הדמוקרטי אשר תשמש יו"רית המועצה, עופר גור מאורט עירוני ד' ישמש כסגן היו"ר, דנה סילברמן מאולפנת צביה ירושלים נכנסה לתפקיד הדוברת והדס שבו מבית הספר עירוני א' תהיה רכזת הפרויקטים.

המועצה מלווה לאורך השנה ע"י מחלקת הנוער בחברה אגף, נוער וצעירים בעירייה ותפקידה, בין היתר, להשפיע ולהוביל החלטות למען בני ובנות הנוער תוך שיתוף פעולה עם העירייה, הבאת ערכים וסוגיות של בני נוער לשולחן מקבלי ההחלטות בנושאים שונים כמו שוויון מגדרי, קיימות, הגנה על זכויות תלמידים ועוד.

הדס, גילי, דנה ועופר במחשבהדס, גילי, דנה ועופר במחשב