הפוך לדף הבית
|
הוסף למועדפים
|
אודות
|
משוב על האתר
|
צור קשר
שלום אורח
|
התחבר
|
הרשם
חדשות העיר
העירייה
העיר שלי
שירות לאזרח
גביה
חינוך והשכלה
תכנון והנדסה
קהילה וחברה
תרבות ופנאי
רווחה וקליטה
דת
עיר בריאה
מידע גיאוגרפי
מרכז רב תחומי
מיתוג מודיעין מכבים רעות
<
חדשות העיר
<
דף הבית
מיתוג מודיעין מכבים רעות
לוח זמני תהליך המיתוג
מועדי מפגשי הקבוצות
תפקידי הקבוצות
טופס משוב - עדכון פרטים
16/05/2010 ג' סיון תש"ע
לוגו-מיתוג
תהליך מיתוג העיר של מודיעין מכבים-רעות יצא לדרך. לאחר שבישיבת מועצת העיר של חודש ספטמבר הוצג מתווה התהליך שצפוי לקחת מספר חודשים וייעשה ע"י חברת ing שנבחרה לבצע את המיתוג לאחר הליך בחירה אליו נגשו החברות המובילות בארץ בתחום.
למרות שמספר ערים בארץ כבר ביצעו מיתוג עירוני, תהיה זו הפעם הראשונה בישראל בה נעשה הליך מסודר ומחושב מראש לגבי צרכיה של העיר, נקודות החוזק שלה והאופי המתאים לה שאנו מעוניינים ליצור.
מטרת המיתוג היא לייצר בידול וייחודיות לעיר, לצד אופי וחזות אשר תעלה את קרנה והיחס האוהד כלפיה מצד תושביה בפרט, ותושבי ישראל בכלל.
במרכז תהליך זה יעמוד שיתוף התושבים ומעורבותם בקביעת אופייה של העיר ודרך מיתוגה שתעסוק בשאלות ותקבע מיהי מודיעין? מהו אופייה? ולאיזה כיוונים אנחנו רוצים להוביל אותה בשנים הקרובות?
התושבים שייקחו חלק בתהליך ישתתפו באופן קבוע בישיבות פורום המיתוג ובחלוקה לוועדות שונות בחלוקה לתחומים על פי רקע אישי, מקצוע, תחומי עניין ועוד.
כניסה למצגת - הצגת הדבר הבא מליאה מספר 2 מיום 22/10/09
כניסה למצגת - הצגת הדבר הבא מליאה מספר 3 מיום 16/11/09
כניסה למצגת מיתוג העיר
כניסה למצגת – סיכום הדבר הבא
מצגת תפיסת עולם
חיפוש מותאם אישית של
חדשות העיר
על סדר היום
לוח אירועים
פרויקטים
דרושים
סרטונים
אצלנו בעיר קונים באהבה
מיתוג מודיעין מכבים רעות
סקר נגישות
טוען מידע.....
דואר אלקטרוני
אני מצהיר כי הצטרפותי מאשרת את הסכמתי לקבלת פרסומים מעיריית מודיעין מכבים רעות
עלון לדוגמא
All Rights Reserved © - Municipality of Modiin
כל הזכויות שמורות © - עיריית מודיעין מכבים רעות