אירוע סוף הקיץ המסורתי של בני הנוער בעיר נערך ביום שני האחרון בהשתתפות למעלה מ-4000 בני נוער ממודיעין מכבים רעות. האירוע החל בהופעה של להקת הנוער "קו תחתון" ומיד אחריה עלה להופיע אלישע בנאי, הבן של יובל בנאי שהלהיב את הקהל בשירים חדשים שחלקם מושמעים ברדיו ולאחריו עלו להופיע להקת נאצ'וס וספיריקל סיין.
האירוע אורגן ע"י יחידת הנוער במתנ"ס מודיעין, מועצת הנוער העירונית ומחלקת תרבות בעירייה. בין הופעה להופעה נהנה הקהל מתיקלוט של ניר פז, זוכה התחרות תקליטן השנה של יחידת הנוער.
יום הנוער 2010במקום נפתח מתחם הסברה בנושא נהיגה נכונה, באמצעות מתקני הדמיה שהראו לבני הנוער את חשיבות חגירת חגורת הבטיחות. נוסף על כך חברי מועצת הנוער וסיירת ההורים חילקו לבני הנוע עלוני הסברה ומדבקות מיוחדות לפלפון מטעם "עיר ללא אלימות".
בשיאו של הערב עלו לבמה יחדיו ראש העיר חיים ביבס ויו"ר מועצת הנוער גל אלבז שברכו את בני הנוער, הודו להם על שיתוף הפעולה במשך כל הקיץ והזמינו לבמה לקול תשואות הקהל את להקת "הדג נחש". הלהקה נתנה כשעה וחצי של הופעה סוחפת , כשהקהל שר כמעט את כל המילים ולא מפסיק לרקוד.
יום הנוער 2010אחרי הדג נחש עלתה להופיע להקת השנה המקומית "מאנקי ביזנס", ואחרון המופיעים היה DJ סקאזי, שהלהיב את הקהל הרב שנשאר במיוחד בשבילו, והפך את רחבת המופעים לרחבת ריקודים גדולה.
לאחר כמעט שעה של תקלוט, נפרד סקאזי מהקהל המשולהב, ובני הנוער חזרו הביתה עייפים אך מרוצים. במשך כל הלילה עמדו לרשות בני הנוער הסעות הלוך ושוב במחיר נסיעה רגילה.
דוד צור מנהל יחידת הנוער: "זה היה ללא ספק יום הנוער הטוב ביותר בשנים האחרונות. הנוער הצביע ברגליים ואנחנו מודים לו על הבעת האמון בכל הקיץ ובאירוע המדהים שחווינו. הרבה גופים תרמו להצלחת הערב ועל כך מגיעה להם מילות תודה, וכמובן לכל בני הנוער המופלאים של העיר שנותנים לנו הרבה סיבות לגאווה ומוטיבציה להמשיך ולעבוד קשה עבורם."
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.