יום הנוער 2012

15/08/2012 כ"ז אב תשע"ב

קיץ גדוש בפעילויות ואירועים עובר גם על בני הנוער של מודיעין מכבים-רעות לאורך כל החודשיים האחרונים ולקראת החזרה ללימודים יתקיים ביום רביעי בתאריך 22/8 מופע סיום הקיץ עם הזמרים קובי פרץ ויוני בלוך.

בשעה 22:00 יחל האירוע במתחם 'ישפרו סנטר' שבמרכז עינב (אזור המלאכה) עם להקות הנוער המקומיות דדסין, אספרגר, פאנק רוק גאם, אקספיריור והופעה של DJ השנה שייבחר במסיבת האוזניות שתתקיים השבוע בהשתתפות מאות בני נוער. אחריהם יעלו לבמה בזה אחר זה שני הזמרים קובי פרץ ויוני בלוך בהופעות שימשכו אל תוך השעות הקטנות של הלילה.

יוני בלוך, צילום: רונן ללנהיוני בלוך, צילום: רונן ללנה

הכניסה למתחם האירוע היא חופשית וללא תשלום, כאשר המשטרה אוסרת על הגעה למתחם עם רכבים פרטיים והכנסת אלכוהול.

עבור בני הנוער יעמדו הסעות מהעיר לאירוע בין השעות 21:00- 23:00 כאשר תחנות האיסוף יהיו בכיכר רעות, כיכר מכבים, אסתר המלכה ( כיכר), יצחק רבין- אולפנה, עמק החולה פינת ענק דותן (מול רחבת הקניון ), תיכון עירוני ג' ותיכון עירוני א'.

קובי פרץקובי פרץ

הסעות חזור יחלו מהשעה 00:30 ממתחם האירוע חזרה לעיר באותן תחנות כאשר מחיר הנסיעה הלוך חזור הוא עשרה שקלים בלבד.

במקביל לאירוע, ובהתאם להחלטה שנקבעה במהלך פגישה של נציגי העירייה עם בעלי עסקים ממרכז עינב ניתן לבעלי העסקים היתר מיוחד לפתוח את החנויות עד חצות, כך שתושבי העיר הצעירים והמבוגרים יוכלו ליהנות מההיצע הרב שיש במרכז עינב.