יריד השכלה ותעסוקה לצעירים

14/07/2016 ח' תמוז תשע"ו

תפוס כיוון יריד השכלה ותעסוקה לצעירים

מרכז הצעירים הפועל תחת מחלקת הנוער והצעירים בעמותת סחלבים מזמין את צעירי העיר "לתפוס כיוון" ביריד ההשכלה והתעסוקה השנתי בו ייקחו חלק מגוון רחב של מוסדות להשכלה גבוהה, מוסדות השלמת פסיכומטרי ובגרויות, חברות המחפשות עובדים ועוד.

היריד, שמיועד למשתחררים טריים ו-ותיקים מהצבא, מסיימי שירות לאומי וצעירי העיר, ייערך ביום חמישי 18.02 בין השעות 18:00-20:30 בקומה העליונה בקניון עזריאלי בעיר.

ביריד יציגו החברות והמוסדות השונים את שירותיהם והצעירים יוכלו להסתובב בין הדוכנים להתרשם ולהירשם. עוד יוכלו למצוא ביריד בין היתר דוכנים של היחידה להכוונת חיילים משוחררים, חברת 'קידום', 'HIGH-Q', 'אוניברסיטת אריאל' 'מכללת אחווה', חברות השמה כגוןORS : ו-Manpower, חברות המחפשות עובדים בהן: 'אלדן', 'צוות 3' ומשטרת ישראל ותוכניות ייחודיות לצעירים כמו "חותם" והסוכנות היהודית.

לשכת התעסוקה העירונית תציע ביריד יעוץ ראשוני, מידע על משרות ושירות לתיקון ושיפור קורות החיים. בנוסף, באי היריד יוכלו ליהנות גם מהטבות ייחודיות בחנויות הקניון. פרטים נוספים אודות היריד ניתן למצוא בדף הפייסבוק "צעירים מודיעין-מכבים-רעות" או במרכז צעירים בטלפון: 08-9705982

חבר המועצה אלעד שמעונוביץ, מחזיק תיק הצעירים: "מרכז הצעירים העירוני מסייע לחיילים משוחררים, סטודנטים וזוגות צעירים בכל הצרכים שלהם בשלב קריטי בבניית מסלול החיים שלהם: ייעוץ והכוונה ללימודים וקריירה, סדנאות והרצאות, דיור בר-השגה, סיוע במציאת עבודה בעיר ועוד. היריד הזה הוא חלק בלתי נפרד מהפעילות הזו שמציעה מגוון אפשרויות לתעסוקה והשכלה לצעירים תושבי העיר."