היערכות למופע ענבה Live

11/07/2017 י"ז תמוז תשע"ז

ביום רביעי 12.7.17 בשעה 21:00 תתקיים בפארק ענבה הופעה של עומר אדם ומשה פרץ (פתיחת שערים בשעה 19:30).
בשל המבקרים הרבים שיגיעו להופעה נערכה העירייה בתיאום משטרת מודיעין לסגירת כבישים, הפניית הנהגים לדרכים חלופיות והנגשת המופע.

הרחובות הבאים ייסגרו לתנועה בין השעות 18:30 – 22:00:

• כביש השיקוע מכיוון צפון לדרום - מצומת שדרות חשמונאים/בר לב

• היציאה מכיכר התחבורה לכיוון שדרות חשמונאים דרום (לכיוון 431)

• לא תתאפשר פניה שמאלה לשדרות חשמונאים לבאים מרחוב עמק דותן.

• היציאה לכיוון כביש 431 תתאפשר דרך רחוב עמק זבולון, ומשם דרך רחוב פז לרחוב יהודה המכבי עד לצומת עם כביש 431.

• היציאה לכיוון שדרות החשמונאים/לטרון תתאפשר דרך רחוב יאיר פרג, שדרות מנחם בגין וכן דרך שכונת משואה (רחוב נהר הירדן, רחוב נחל צין, רחוב נחל פארן).

חניונים לבאי המופע:

• חניון כורכר בתחילת רחוב עמק זבולון סמוך לחניון הבריכה העירונית.

• חניון ברחוב לב העיר – מול קניון עזריאלי.

נגישות:

• רכבים בעלי תו נכה יוכלו לחנות בחנייה שבשדרות החשמונאים הצמודה לפארק, אליה יגיעו דרך פנייה ימינה מכיכר התחבורה לכיוון פארק ענבה, שם יעמדו שוטרים וסדרנים.

• לרשות בעלי מוגבלויות או מתקשים בהליכה יעמדו רכבים שיסיעו אותם מהכניסות לפארק עד לאזור הבמה ויחזירו אותם בסיום המופע.

• בעלי מוגבלויות עם כסאות גלגלים יוכלו להיעזר ברכב הסעות עם מעלון. בכדי לקבל את שירות ההסעות יש לפנות באירוע לסדרנים שבמקום.

עומר אדם ומשה פרץ

עומר אדם- צילום שרון רביבו, עיבוד תמונה דורון עדות                               משה פרץ- צילום רון קדמי

הנחיות כניסה למופע:

• לא תתאפשר הכנסת בעלי חיים/כלי רכב לרבות דו גלגלי ואופניים חשמליים/תרסיסים ואלכוהול.

• לא תותר כניסה עם כלי נשק פרטי/צה"לי/משטרתי.

איסוף כרטיסים:
    יש להגיע להופעה עם כרטיס, לא ניתן להיכנס להופעה עם אישור רכישה באינטרנט.
    איסוף כרטיסים מתבצע כל יום עד השעה 20:00 בהיכל התרבות מודיעין, רח' עמק דותן 49. טל' 08-9737333

ביום המופע 12.7.17 - איסוף הכרטיסים בהיכל התרבות עד השעה 16:00. החל מהשעה 19:00 ניתן לאסוף את הכרטיסים בקופה שתפתח ליד פארק ענבה בשד' החשמונאים פינת עמק זבולון.
    שימו לב - במקרה של אובדן/גניבת כרטיס אין החזר כספי או הנפקת כרטיס חדש.

מחיר מיוחד של 80 שקל לבני נוער, חיילים ובני שירות לאומי - תושבי העיר. רכישת כרטיסים לבני נוער במחלקת הנוער והצעירים בטלפון 08-9751182 או כאן בקישור

רכישת כרטיסים חיילים/ות ובני/ות שירות לאומי בקופות היכל התרבות בהצגת תעודת חוגר בשירות סדיר או תעודת מתנדב בשירות לאומי

תחבורה ציבורית:
     בין השעות 18:30 – 22:00 יחולו שינויים בנתיבי הנסיעה של התחבורה הציבורית בקווים העירוניים והבין עירוניים. עדכון לוחות זמנים ותחנות באתר של חברת קווים באתר של חברת קווים ובמוקד המידע של חברת קווים 8787*

עדכונים שוטפים באתר העירייה, באפליקציה העירונית: מודיעין מכבים רעות, בפייסבוק: עיריית מודיעין מכבים רעות ובמוקד העירוני 106

מפת סגירת כבישים – המופע של עומר אדם ומשה פרץ

מפת סגירת כבישים – מופע פתיחת הקיץ של שלמה ארצי