סגירת חניון העירייה

08/03/2018 כ"א אדר תשע"ח

החל מיום ראשון, 25.3.18 ייסגר חניון העירייה הנמצא ברחוב דם המכבים – מול בניין העירייה לצורך עבודות שדרוג, שיימשכו כשלושה חודשים.

במסגרת עבודות אלה ייסלל מגרש החנייה, יסומנו בו חניות ויותקנו מפרדות. עבודות אלה מתקיימות לצד העבודות לסלילת שביל אופניים לאורך דם המכבים ובהמשך הקמת שתי כיכרות תנועה בצומת הרחובות דם המכבים אדמונית (בכניסה לחניון) ובצומת הרחובות דם המכבים צאלון (סמוך למבנה המיועד לדיור מוגן, בכניסה לעיר).

כחלק מההכנות לעבודות יוכשר מגרש החנייה חלופי לטובת באי המקום בסמוך לאתר הקראוונים של העירייה, כאשר הכניסה לחניון והיציאה ממנו תהיה משדרות החשמונאים כאשר להולכי הרגל תהיה גישה לחניון גם לבאים משדרות דם המכבים. בנוסף, לרשות התושבים ישנו מגרש חנייה ציבורי ברחוב אדמונית.

החניון בדם המכביםהחניון בדם המכבים

במסגרת העבודות צפויים להיות שיבושי תנועה באזור ותושבי העיר מתבקשים להישמע להנחיות השילוט והתמרור ולנסוע בזהירות בהתאם לתנאי הדרך.

ראש העיר, חיים ביבס: "בד בבד עם הקמת מרכז העיר החדש והשכונות החדשות אנחנו פועלים לשדרוגן של השכונות הוותיקות. הסדרת מגרש החנייה בשדרות דם המכבים והקמת כיכרות נוספות לאורך דם המכבים ישדרגו באופן ניכר את איכות הנסיעה והחנייה באזור זה שיהווה בעוד מספר חודשים כביש מרכזי בכניסה למרכז העיר החדש."