חניון דם המכבים נפתח

19/07/2018 ז' אב תשע"ח

נפתח החניון המשודרג מול בית העירייה ברחוב דם המכבים, לאחר מספר חודשי עבודה שבוצעה על ידי העירייה באמצעות החברה הכלכלית.

כזכור, החניון היה לא מוסדר ועתה רובד החניון באספלט והוא מכיל 240 חניות מסומנות. כמו כן, מבוצעות כעת עבודות גינון ותאורה.

העבודות לשדרוג החניון מהוות חלק מבנייתו של המע"ר אשר צפוי למשוך תושבים ומבקרים רבים כמרכז שוקק חיי תרבות ופנאי. בנוסף, משמש החניון את המבקרים בעירייה ובאזור.

נפתח חניון דם המכבים מול העירייהנפתח חניון דם המכבים מול העירייה

כמו כן, בימים הקרובים יחלו עבודות להקמת כיכר חדשה בצומת הרחובות שיר השירים וצאלון. הכיכר תהיה חד נתיבית ומטרתה מיתון התנועה הערה בצומת. במסגרת העבודות ייכללו גם עבודות תאורה, ריבוד אספלט וגינון.

בנוסף לכיכר זו, צפויות להתחיל בקרוב עבודות להקמת כיכר נוספת, בצומת הרחובות עמק זבולון וחטיבה 7 והיא תהיה עם שני נתיבים. במסגרת העבודות יערכו שינויים גיאומטריים הנדרשים להקמת הכיכר וכן, עבודות גינון ותאורה. העבודות צפויות להמשך מספר חודשים.

הנכם מתבקשים לשים לב להנחיות והסדרי התנועה בשל העבודות. כמו כן, יתכנו שיבושי תנועה.