מצלמות אבטחה בשכונת הכרמים

06/11/2018 כ"ח חשון תשע"ט

השבוע הותקנו מצלמות אבטחה בשכונת הכרמים. מדובר בפיילוט בשיתוף פעולה של אגף שירותי ביטחון וחירום בעירייה יחד עם משטרת מודיעין.

התקנת המצלמות מהווה נדבך נוסף בשכונה ובעיר בכלל, לשורת מהלכים הרתעתיים וביטחוניים שכבר מבוצעים בשטח. מהלכים אשר נועדו להגברת תחושת המוגנות והביטחון בקרב התושבים.

התקנת מצלמות אבטחה בשכונת הכרמיםהתקנת מצלמות אבטחה בשכונת הכרמים

בנוסף, מצטרפת מערכת המצלמות לפרויקט "עיר חכמה" אותו מובילה העירייה בשנים האחרונות, אשר מאפשר באמצעים טכנולוגיים להעניק שירות איכותי, טוב ויעיל לתושבים בתחומים רבים כמו ניקיון, אבטחה ועוד.

מערכת המצלמות תשלוט ביציאות ובכניסות לשכונת הכרמים ותשדר לאורך כל שעות היממה, שבעה ימים בשבוע, למוקד הביטחון העירוני. כמו כן, יספקו המצלמות נתונים אותם תוכל המשטרה לאסוף במקרה הצורך.

המצלמות המשוכללות יוכלו לזהות רכבים, צבעים ופרטים נוספים לזיהוי גורמים פליליים בשטח. הפיילוט יבחן על ידי המשטרה והעירייה כשהמטרה היא להרחיבו לשכונות נוספות בעיר.