השנה מתחילה בשדרה

21/09/2022 כ"ה אלול תשפ"ב

ראש השנה מתקרב בצעדי ענק ובאגף תרבות ואירועים בעירייה מכינים יריד חגיגי בשיתוף עם מפעל הפיס שיתקיים בשדרת מרכז העיר. בתוכנית, יומיים גדושים באמנים, מעצבים, יוצרים, אמני רחוב ומוזיקה לאורך השדרה, שיבטיחו אווירה תוססת וצבעונית כיאה לחג המשמח.

השנה מתקרב בצעדי ענק ובאגף תרבות ואירועים בעירייה מכינים יריד חגיגי בשיתוף עם מפעל הפיס שיתקיים בשדרת מרכז העיר. בתכנית, יומיים גדושים באמנים, מעצבים, יוצרים, אמני רחוב ומוזיקה לאורך השדרה, שיבטיחו אווירה תוססת וצבעונית כיאה לחג המשמח.

האירוע יתקיים בימים חמישי 15.9.22 ושישי 16.9.22.
ביום חמישי משעה 17:00 עד 21:00 יתקיים יריד האמנים, אמני הרחוב ופסלים החיים, כאשר בשעה 19:00 תתקיים חגיגה ישראלית ברחבת מוזיאון מורשת החשמונאים עם מיצג אור קולי וברכות לשנה החדשה במעמד ראש העיר, חיים ביבס.

החל משעה 19:30 יתקיימו מופעי מוזיקה לאורך השדרה. ההרכב "טריו מהסרטים" עם שירי פסקול בלתי נשכחים מעולם הסרטים משנות השמונים ועד היום, ביניהם: לב אמיץ, ספרות זולה, משימה בלתי אפשרית, הסנדק, הפנתר הוורוד ועוד רבים ומוכרים. בנוסף, ינגן הרכב "ארקדש" חגיגה של מוזיקה טורקית, מהסולטן של האימפריה העות'מאנית לבאגלמה של הפולק הטורקי, הצוענים של טורקיה והערבסק. הכל במופע אחד שמח ומקפיץ.

ביום שישי 16.9.22 יתקיים יריד האמנים והמתנות משעה 10:00 עד 14:00, עם אמני רחוב ופסלים חיים. בשעה 10:30 ינגן הרכב יווני "גרקו בוזוקי" נעימות ושירין החל מתקופת אריס סאן האגדי ועד ליוונית מודרנית.

הציבור מוזמן! הכניסה חופשית.

יריד בשדרת מרכז העיריריד בשדרת מרכז העיר