היערכות העירייה לקראת השביתה

23/02/2023 ב' אדר תשפ"ג

כלל השירותים העירוניים יושבתו מהשעה 06:00 בבוקר, לא תהיה קבלת קהל ולא יהיה מענה טלפוני במוסדות העירייה. כמו כן, לא יסופקו שירותים לאזרח ולא יינתן שירות לתושבים ממחלקות הרווחה.

להלן מספר דגשים:
עובדי העירייה יגיעו ליום עבודה כרגיל, אך לא תהיה קבלת קהל במוסדות העירייה ולא יסופקו שירותים לרבות בתחומי הניקיון, התברואה, הלוגיסטיקה והתחזוקה. השירותים יינתנו במתכונת חירום בלבד.

עובדות ועובדי השיטור העירוני, הביטחון והמוקד העירוני יעבדו במתכונת חירום.

עובדות ועובדי מערכת החינוך, המועסקים על ידי הרשות המקומית יגיעו למקום העבודה אולם לא יעניקו שירותים, למעט במסגרות החינוך המיוחד.

מסגרות החינוך המיוחד יפעלו כסדרן: בתי הספר לחינוך מיוחד: גוונים, פסיפס, צלילים, קידום נוער וגני החנ"מ יפעלו כבשגרה.

יצוין, כי סייעות שעובדות במסגרות החינוך הרגיל (סייעות גני הילדים, סייעות כיתתיות, סייעות אישיות וסייעות בריאות) נדרשות להגיע ביום חמישי בשעה 09:00 להיכל התרבות ליום השתלמות (ההגעה חובה).

הסעות החינוך המיוחד בעיר:

• הסעות הבוקר ללומדים בעיר במסגרות החינוך המיוחד - יפעלו כרגיל.

• הסעות הצהריים ממסגרות החינוך המיוחד לבתים - יפעלו כרגיל.

• הסעות הצהריים מגני החינוך המיוחד לצהרוני עמותת סחלבים ברחבי העיר - לא יופעלו (כי אין צהרונים), על ההורים להגיע לאסוף את הילדים מהמסגרות בשעה 14:00.

• הסעות לגני התקשורת - יפעלו כרגיל.

• הסעות החינוך המיוחד ללומדים מחוץ לעיר יפעלו כרגיל, יחד עם זאת, על ההורים לוודא שהמסגרת בה לומד הילד אכן פועלת.

הצהרונים לא יופעלו בכלל מוסדות החינוך בעיר, גנים ובתי ספר.

אבטחה במוסדות החינוך: לא תהיה אבטחה במוסדות החינוך הרגיל.

בהתאם להודעת משרד החינוך, לא יתקיימו לימודים בבתי הספר היסודיים ובחטיבות הביניים.

מנהל/ת ביה"ס יאפשרו, על פי החלטתם, לקיים לימודים מרחוק על פי היכולות של כל מוסד (יסודיים וחטיבות ביניים).

לתשומת לבכם – ארגון המורים העל יסודיים (בדר"כ שכבות י'-י"ב) הצטרף לשביתה ולכן מורים חברי ארגון המורים לא ילמדו.

הספריות העירוניות: תהיינה סגורות לקהל (על העובדות להגיע למקום העבודה אך לא לספק שירותים לקהל הרחב).

השירות הווטרינרי יפעל במתכונת חירום.

בניין עיריית מודיעין מכבים רעותבניין עיריית מודיעין מכבים רעות