חידוש פארקים בעיר

12/05/2021 א' סיון תשפ"א

מתחדשים. העירייה סיימה את שדרוג המתקנים בשדרות יצחק רבין 49. המתחם החדש כולל שלושה מתחמי פעילות מהנים לילדים. הראשון, מתחם ראשון מסוגו בעיר של מתקני נינג'ה בדומה לתכנית הטלוויזיה הפופולרית.

במתחם זה שבעה מתקנים מאתגרים לילדים המפתחים מיומנויות של שיווי משקל, חוזק, יציבה, זריזות ועוד. בין היתר, מסלול הסטפר הידוע, קיר עכביש ועוד. ילדים עם יצר תחרותיות יוכלו להפעיל את שעון הנינג'ה הסולארי הגדול במתחם, שימדוד זמנים ויהפוך את החוויה למלאת אדרנלין. המתחם השני, מכיל מתקן שעשועים משולב והמתחם השלישי, מתקני נדנדות מסוגים שונים – ערסל, נדנדות סוס, נדנדות לפעוטות ועוד.

בנוסף, שודרגה לאחרונה, הגינה הוותיקה ברחוב נחל דליה מול בית מספר 3, בשכונת הנחלים. הגינה עברה מתיחת פנים רחבה הכוללת מתקני משחק חדשים ומודרניים ובהם – מתקנים משולבי פעילות מאתגרת ומהנה לילדים, בדגש על מתקנים מונגשים לילדים עם כסאות גלגלים.

כמו כן, בגינה שברחוב נחל דליה 47 הותקנו נדנדות חדשות וכן, הותקן משטח דשא סינטטי. בימים הקרובים תבוצע גם הצללה.

בנוסף, בפארק "החלל", שברחוב בנימין בשכונת השבטים, הותקנה תאורת לדים חסכונית וחזקה.

פרויקט עירוני רחב נוסף שהתחיל לא מכבר, הוא הוספת ושדרוג מתקני כושר בטבע בעיר. בפארק ברחוב אפרים 10 בשכונת מוריה, הותקנו מתקני כושר בטבע חדשים הכוללים אופני כושר, מתח מקבילית ועוד וכן, הוחלפה רצפת המתחם. כזכור, לפני מספר חודשים חודש גם מגרש הספורט הצמוד למתקנים, לאחר שהוחלפו בו סלי הכדורסל והמגרש נצבע מחדש.

מתקן כושר בטבע נוסף, הותקן גם בצמוד למגרש הכדורסל ליד בית ספר אורט עירוני ד'.
בכוונת העירייה להרחיב את הוספת ושדרוג מתקני הכושר בחודש הקרוב, למקומות נוספים – ברחוב עמוס הנביא, נחל ירקון, עמק דותן ועמק החולה.

כמו כן, התקינה העירייה מתקני טניס שולחן להנאת התושבים במיקומים שונים בעיר –ברחוב טבת פינת כסלו, בחטיבת הראל, אבני החושן פינת לשם, עמק האלה פינת חרוד ורחוב דוכיפת.

מתקני כושר בטבע ברחוב אפריםמתקני כושר בטבע ברחוב אפרים