מתכוננים לפתיחת הגריי

03/11/2021 כ"ח חשון תשפ"ב

ביום רביעי 10.11.21 ייפתח לראשונה מועדון הגריי מודיעין שיצטרף לגריי יהוד המצליח. מועדון הגריי החדש ממוקם ברחוב דם המכבים 63 בשדרה המרכזית במודיעין מכבים רעות.

רגע לפני הפתיחה הרשמית, במוצ"ש 30.11.21 קיים ראש העיר, חיים ביבס, טקס קביעת מזוזה במקום החדש. עוד נכחו בטקס בכירי מהעירייה, חברי מועצה, תושבים ובעלי מועדון הגריי.

המועדון החדש יושק ביום רביעי 10.11.21 עם הופעה של שלומי שבת. בחודש הפתיחה יתקיימו בגריי הופעות של מיטב הזמרים והיוצרים בישראל, מבין השמות (לפי סדר הא'- ב'): אביב גפן, יסמין מועלם, טונה, אתניקס, ליאור סושרד ועוד.

המועדון החדש הוקם בהשקעה של כ- 40 מיליון שקל והוא ערוך להציע לתושבי העיר וכלל תושבי ערי השפלה בילוי בהופעות חיות של זמרים, להקות, סטנדאפיסטים ומרצים נחשבים. גריי מודיעין החדש מכיל 500 מקומות ישיבה ועוד 1000 מקומות עמידה וריקוד.

המועדון החדש עוצב בקפידה וצויד במערכות סאונד ותאורה מהמתקדמות והחדשניות בעולם. כמו כן, יעמוד לרשות האמנים והנגנים שיופיעו במקום חדר אמנים מפואר ומאובזר.

גריי מודיעין מבוסס על פורמט הבילוי המצליח של מועדון הגריי ביהוד: להפוך לבית החם של ההופעות החיות ולספק לקהל חוויה תרבותית מוזיקלית יוצאת דופן, לצד תפריט משובח ועשיר של מזון ומשקאות.

ראש העיר חיים ביבס: "פתיחת גריי בעיר הוא צעד נוסף בתנופת הפיתוח של תרבות הפנאי והבידור במודיעין מכבים רעות. מועדון הגריי הוא שם נרדף לתוכן תרבותי איכותי והוא יהווה אבן שואבת לתרבות, פנאי ובילוי לתושבים ולמבקרים.

"בימים אלה, כאשר מדינת ישראל נמצאת בתהליך ההתאוששות ממשבר הקורונה ולמידה לחיות לצד הנגיף, אנו יוצקים תוכן תרבותי לעיר ואין לי ספק שהגריי החדש ייתן עוד יותר את החיזוק התרבותי בשדרה היפה שלנו. כולנו מצפים לפתיחה בחודש נובמבר".

קביעת מזוזה במועדון הגרייקביעת מזוזה במועדון הגריי