למעלה מ-25 אלף מבקרים בפארק ענבה

19/04/2010 ה' אייר תש"ע

במהלך תקופת חג הפסח ביקרו בפארק ענבה החדש למעלה מ-25 אלף מבקרים. כך מעריכים בעיריית מודיעין מכבים רעות ובחברה הכלכלית הממונה על תפעול הפארק.

מספר ימים לפני ערב חג הפסח נחנך השלב הראשון בפארק המרכזי של העיר במעמד ראש העיר חיים ביבס, חברי מועצת העיר, נציגי משרד השיכון ועובדי העירייה והחברה הכלכלית. הפארק כולו נמצא כעת בתקופת הרצה של מספר חודשים לתפעול והשלמות פיתוח נוספות.

פארק ענבהפארק ענבה

לאורך כל ימי החג גדשו את הפארק מספר רב של מבקרים ובמקום פעל צוות התפעול של הפארק ומפקחים של הפיקוח העירוני לשמירה על הסדר והניקיון של הפארק.

סירות הפדאלים והקיאקים פעלו לאורך כל ימי החג והפכו לאטרקציה עבור המבקרים הרבים. בפארק גם פועלת עגלת קפה עבור המבקרים במחירים המפוקחים ע"י העירייה.

המבקרים הרבים יצרו עומס בחניית הרכבים הדרומית על שדרות החשמונאים הסמוכה לכביש 431. בחברה הכלכלית מזכירים לתושבים כי החנייה הצפונית של הפארק, ברחוב עמק זבולון בכניסה לשכונת אבני חן פתוחה גם כן לציבור ומפנים את הרכבים גם אליה.