העירייה ממשיכה בתכנית העירונית הנרחבת לשיפור התשתיות ברחבי העיר. הפעם, בשדרות עמק החולה ראשית בצידו הצפוני (הצד הזוגי) ובהמשך גם בצידו הדרומי (האי-זוגי). העבודות יכללו קרצוף וריבוד של הכביש. העבודות יתקיימו על פי חלוקה לשלבים וימשכו לאורך כל שעות היממה, זאת במטרה להקל ככל הניתן על תושבי השכונה, כאשר ייתכנו שינויים בלוחות הזמנים, בשל מזג אוויר חורפי.
העבודות בכל מקטע נמשכות עד שישה ימים, עם הסדרי תנועה זמניים, ובמהלכן לא ניתן יהיה לחנות במפרצי החניות או בחניוני הבניינים. ניתן יהיה לחנות בחניונים הציבוריים העירוניים.
העבודות על המקטע השלישי יתחילו ביום ראשון 25.1 בשעה 9:00 ויימשכו עד יום שישי 30.1 בשעה 9:00. במסגרת העבודות ייחסמו לתנועה שדרות עמק החולה צפון בקטע הכביש בין צומת גינת החולה / מרכז שרבט (לא כולל הצומת) עד צומת עמק יזרעאל מזרח מול בית 44 (כולל הצומת). כמו כן, ייחסם לתנועה חוצה העמק גינת החולה בין עמק החולה 44 לעמק החולה 49.
לנוסעים בעמק יזרעאל מזרח מול בתים 15-1 המגיעים לצומת עמק החולה צפון, תתאפשר פנייה ימינה לעמק החולה לכיוון הקניון.
העבודות על המקטע הרביעי צפויות להתחיל ביום ראשון 1.2 משעה 9:00 ויימשכו עד יום שישי 6.2 בשעה 9:00. במסגרת שלב זה ייחסם הכביש מצומת עמק יזרעאל מערב (לא כולל הצומת) עד צומת נחל עיון (לא כולל הצומת), וכן חוצה העמק בין עמק החולה 66 לעמק החולה 71.
העבודות על המקטע החמישי יתחילו ביום ראשון 8.2 מהשעה 9:00 ועד יום שישי 13.2 בשעה 9:00 במסגרת שלב זה של העבודות ייחסם לתנועה הכביש מצומת נחל עיון (כולל הצומת) עד צומת עמק דותן (לא כולל הצומת) וכן חוצה העמק מול מרכז קאנטרי סנטר.
ייתכנו שינויים בלוח הזמנים בעקבות מזג האוויר. עדכון על התקדמות העבודות על עמק החולה יימסר בהמשך.







