הנחות בחינוך

16/01/2024 ו' שבט תשפ"ד

ועדת הנחות בחינוך מרץ 2024 – ועדה למאחרים ומערערים
תושבים המעוניינים להגיש בקשה להנחה בחינוך עבור ילדיהם בגין תשלומי הורים, צהרונים וחוגים לשנה"ל תשפ"ד
מתבקשים להעביר טפסים מקוריים חתומים בין התאריכים: 21.1.24 עד 20.2.24 לבניין העירייה, רחוב תלתן 1 – מנהל חינוך לידי ליטל כהן.

שימו לב! החלטת הוועדה תהיה תקפה עבור תשלומי הורים, צהרונים וחוגים החל מה-1.1.24 בלבד.

קריטריונים וטופס הנחה תשפ"ד מרץ 2024 לחצו כאן
לפרטים נוספים – 08-9726054 או במייל

הנחות בחינוך
העירייה מקיימת שלוש וועדות לבחינת מתן הנחות בחינוך, צהרונים, חוגים, תשלומי הורים וביה"ס של החופש הגדול עבור תושבי העיר מודיעין מכבים רעות.
הוועדות מתקיימות בחודשים: יוני, דצמבר ומרץ. יש להגיש מסמכים במועדים המתפרסמים באתר העיריה ובערוצי התקשורת המקומיים.

פירוט הוועדות:

וועדת יוני:
הוועדה דנה במתן הנחות לזכאים לשנת הלימודים הכוללת: תשלומי הורים בבתי הספר, צהרוני המפעילים העירוניים (סחלבים, נחלת שי, העשרת צהרונים, יוזמה, דמוקרטי, אורות יצחק), חוגי סחלבים לשנת הלימודים הבאה וביה"ס של החופש הגדול לשנת הלימודים הנוכחית.

וועדת דצמבר:
ועדה זהה לוועדת יוני למעט ביה"ס של החופש הגדול, כאשר הזכאות להנחה בוועדה בחודש דצמבר הינה רטרואקטיבית על התשלומים מחודש ספטמבר.

ועדת מרץ מאחרים ומערערים -
הוועדה דנה בבקשות למתן הנחות לשנת הלימודים הנוכחית הכוללת: תשלומי הורים בבתי הספר, צהרוני המפעילים העירוניים (סחלבים, נחלת שי, העשרת צהרונים, יוזמה, דמוקרטי, אורות יצחק) וחוגי סחלבים, עבור תושבים שאיחרו במועד הגשת בקשה להנחה בוועדות קודמות או תושבים המעוניינים לערער על תשובת הוועדות הקודמות. הזכאות להנחה בוועדה בחודש מרץ הינה רטרואקטיבית על התשלומים מחודש ינואר בלבד.