המאבק הסביבתי עולה מדרגה: ראש העיר סייר עם נציגי התושבים במוקדי השריפות ויקיים פגישות עם בכירי מערכת הביטחון. העירייה דורשת תוכנית פעולה מיידית להפסקת הזיהום
הבריכה העירונית של מודיעין מכבים רעות פותחת שעריה ביום חמישי 5.8.10 בשעה 14:00. הבריכה נבנתה על ידי החברה הכלכלית לפיתוח העיר והיא משתרעת על שטח של 12 דונם ומהווה חלק ממרכז הספורט ברח' עמק זבולון בסמוך למרכז העיר.
במקום מבנה מרכזי בן שלוש קומות: קומת מרתף לחדרי מכונות בגודל 180 מ"ר, קומה ראשונה של 570 מ"ר הכוללת מבואה, משרדים, מלתחות לגברים, נשים ונכים, סטודיו, חדר עזרה ראשונה ומזנון. וקומה שנייה שתשמש בעתיד לחדר כושר מרכזי, חדרי חוגים - סטודיו, מקלחות ושירותים.
לרשות המבקרים עשרות שמשיות, אלף כסאות פלסטיק ושולחנות שירות במשטחי הדשא. כמו כן מתקני משחק מוצללים לפעוטות, סככת צל בשטח של 50 מ"ר לפעילות יצירה וחוגים.
הבריכה העירוניתבחזית המבנה המרכזי נמצא משרד מכירת כרטיסים, מבואה, מזנון, חדר חשמל, חדר מערכות לחימום מים ומחסן טכני.
המתחם תוכנן וניבנה תוך מתן תשומת לב מלאה להנגשת נכים מהיבטי דרכי המבנה, מעלית עתידית לקומה השנייה, מלתחות מותאמות ומתקן הורדה למים.
בסך הכל יכולים לשהות במתחם הבריכה העירונית כמות של 1800 מבקרים בו זמנית.
הבריכה הראשית הינה מערכת של שלושה אזורי מים מחוברים: האזור הראשון הוא בריכה חצי אולימפית במידות של 25X16 מטר. האזור השני כולל בריכת ילדים במידות של 13X7 מטר ובעומק 60-70 ס"מ. האזור השלישי המקשר בין שתי הבריכות יהיה מבואה חצי עגולה ברדיוס של שבעה מטר שתהווה את הכניסה לשני האזורים האחרים, ספסל פנימי ומתקן הורדה לנכים.
מעל בריכת הילדים ואזור המים הרדודים הותקנה הצללה של כ-400 מ"ר.
בנפרד, הוקמה בריכת פעוטות בשטח של 83 מ"ר שתוכננה לאפשר לפעוטות בכל הגילאים ליהנות משכשוך ומשחק בבריכה נפרדת. גובה הבריכה הוא בין 5 ס"מ לקטנטנים ועד 40 ס"מ תחת הצללה מלאה.
בריכה ראשיתמתחם הבריכה כולל בתוכו גם מגרש חול ים ובו מותקנים שערי קט-רגל ורשת כדורעף חופים לשימוש חופשי של המבקרים.
בסמוך לבריכה נבנה אולם כדורסל ראשי עם 500 מקומות ישיבה ובגודל 1500 מ"ר שייפתח בחודש נובמבר. בנוסף, מפעיל חיצוני זכה במכרז להקמת והפעלת ארבעה מגרשי טניס אותם הוא בונה בימים אלה והם צפויים להיפתח בחודש ספטמבר. במגרשים אלו יפעלו חוגי טניס וכן שעות פתוחות לשימוש תושבי העיר ללא תשלום. בחודשים הקרובים יפורסם מכרז להקמת והפעלת ארבעה מגרשי קט-רגל במתכונת דומה.
מנכ"ל החברה הכלכלית האחראית על המיזם, דורון ברק מסר כי "הבריכה הראשית תוכננה ונבנתה בסמוך למבנה המרכזי בצורה כזו המאפשרת בשלב השני של הפרויקט קירוי של הבריכה להפעלתה גם בימי החורף. מדובר בבריכת קיץ שתפעל עד סוף חודש ספטמבר, ובמידה ומזג האוויר יאפשר נאריך את המועד. בכל מקרה היא תפתח באופן מלא לעונת הרחצה הבאה בחודש מאי 2011".
ראש העיר, חיים ביבס: "אני בהחלט שמח ואפילו קצת נרגש לפתוח את הבריכה העירונית הראשונה במודיעין מכבים רעות. אחרי 14 שנה הגיע הזמן שגם תושבי העיר יוכלו ליהנות מבריכה המשרתת את כל תושבי העיר: משפחות, ילדים קטנים, בני נוער, דתיים וחילוניים."
"הקפדנו כי מחירי הכניסה יהיו שווים לכל נפש וכולם יוכלו ליהנות מהבריכה, אך עם זאת לבנות תוכנית עסקית כזו שתביא להפעלה מאוזנת של המתקן ללא השקעת כספים נוספים לתפעול שוטף מצד העירייה. למרות מחירי הכניסה הזולים התושבים זוכים למתקן ברמה גבוהה מאוד וכך גם יהיה בנושא התחזוקה והשירותים למבקרים. "
"הפתיחה השבוע היא רק השלב הראשון, המקום יפעל תחת תקופת הרצה במשך חודשיים עד שנשלים את כל הנדרש להפעלה מלאה של המתקן לקראת עונת הרחצה הבאה. אני רוצה להודות לצוות החברה הכלכלית בראשות מנכ"ל החברה דורון ברק וכל העוסקים במלאכה שעבדו בחודשים האחרונים קשה מאוד כדי לעמוד ביעד ולפתוח את הבריכה. לתושבים היקרים של העיר מגיעה בריכה יפה ומכובדת ואני מזמין את כולם לבוא וליהנות ממנה".
למידע על שעות הפעילות של הבריכה ומחירי הכניסה">למידע על שעות הפעילות של הבריכה ומחירי הכניסה

03/12/2025 י"ג כסלו תשפ"ו
המאבק הסביבתי עולה מדרגה: ראש העיר סייר עם נציגי התושבים במוקדי השריפות ויקיים פגישות עם בכירי מערכת הביטחון. העירייה דורשת תוכנית פעולה מיידית להפסקת הזיהום

03/12/2025 י"ג כסלו תשפ"ו
העירייה בשיתוף עם רשות הטבע והגנים מפרסמת קמפיין הסברה להיכרות עם חיות הבר הגרות באזור והנחיות להפחתת גורמי המשיכה שלהן לשטח העיר

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
המעלה ממוקם בסמוך לפארק הדגים ויספר את סיפורו של אלכס שלחם בגבורה במלחמת חרבות ברזל. בן 26 בנופלו

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
הסתיימו העבודות להקמת מעגל תנועה בעמק האלה וריבוד בכביש ברחוב אסתר המלכה ועמק איילון. בהמשך קרצוף וריבוד הכביש בעמק החולה

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
יחידת החילוץ העירונית קיימה תרגיל עם עשרות מתנדבי היחידה לחילוץ לכודים מהריסות בעת תרחיש חירום של רעידת אדמה או ירי טילים

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
העירייה מגבירה את פעילותה במניעת זיהום האוויר. ראש העיר חיים ביבס, ייפגש בימים הקרובים עם הדרגים הבכירים במערכת הביטחון

27/11/2025 ז' כסלו תשפ"ו
מרוץ חגיגי ראשון מסוגו ייערך בשטח הפתוח של יער בן שמן – בין קברות המכבים לנופי בקעת הנזירים, עם מקצים לכל הגילים ורוח חנוכה ספורטיבית במיוחד.

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
הכיכר שממוקמת בצומת הרחובות עמק האלה ואליהו הנביא, נמצאת בשלבי העבודה האחרונים שצפויים להסתיים לקראת סוף השבוע

26/11/2025 ו' כסלו תשפ"ו
גדוד המילואים האזורי קיים לראשונה תרגול מערכתי ברמת המפג״ד לחיזוק המוכנות, קבלת ההחלטות והשליטה בשטח המבצעי

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
ביום שישי 28.11 בשעה 10:00 בפארק הדגים, יתקיים טקס הנצחה וקריאת מעלה לזכרו של רב סמל במיל' אלכסנדר אנוסוב, אשר נפל בעת קרב הגנה על המולדת במלחמת חרבות ברזל

27/11/2025 ז' כסלו תשפ"ו
בעקבות התגברות זיהום האוויר: עיריית מודיעין מכבים רעות דורשת מהמדינה להציג תוכנית פעולה מלאה, עם לוחות זמנים ותקציב לא להסתפק בדיבורים והצהרות

25/11/2025 ה' כסלו תשפ"ו
ההחל מיום ראשון, 23.11.25 יחלו העבודות לשדרוג כביש עמק איילון דרום. במהלך העבודות יתקיימו הסדרי תנועה זמניים

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
מודיעין מכבים רעות ניצבת בראש הטבלה בפער משמעותי מערים גדולות אחרות בארץ, ומוכיחה שוב ושוב ערכיות ומנהיגות עם מיטב בנותיה ובניה שנלחמים למען המדינה

20/11/2025 כ"ט חשון תשפ"ו
ביום שישי 14.11.25 התקיים טקס ההנצחה לזכרו של בן העיר, רב סמל יונה בצלאל בריף בהשתתפות בני המשפחה, חברים ותושבים שבאו לחלוק כבוד לזכרו

18/11/2025 כ"ז חשון תשפ"ו
שכונת הפרחים היא הראשונה בתכנית העירונית לשדרוג תאורת הרחוב. מאות גופי תאורה מוחלפים בימים אלה ללדים חסכוניים, כחלק ממהלך רחב להטמעת תשתיות "עיר חכמה" בכל רחבי העיר.

20/11/2025 כ"ט חשון תשפ"ו
בפסטיבל הוותיק התקיימו מופעים רבים בשלל סגנונות מוסיקה בכל רחבי העיר במשך שלושה ימים

19/11/2025 כ"ח חשון תשפ"ו
הנהלת העיר אישרה ביום שני את הצעת תקציב העירייה לשנת 2026 בסך כ-1.054 מיליארד שקלים, ואת תקציב הפיתוח לשנים 2028-2026 בסך 4.959 מיליארד שקלים.

18/11/2025 כ"ז חשון תשפ"ו
עקב מזג האוויר החורפי הצפוי בסוף השבוע, המופעים החיצוניים של פסטיבל צלילי סתיו יתקיימו באולמות ברחבי העיר

10/11/2025 י"ט חשון תשפ"ו
העבודות לשדרוג כביש תכלת הסתיימו ומתחדשות העבודות לשדרוג כביש עמק איילון דרום. במהלך העבודות יתקיימו הסדרי תנועה זמניים

18/11/2025 כ"ז חשון תשפ"ו
טקס חנוכת מעלה על שמו של רב סמל יונה בצלאל בריף ז"ל, לוחם דובדבן בן העיר, שגילה גבורה עילאית בלחימה בכפר עזה ונפטר לאחר מאבק ממושך על חייו ייערך ביום שישי 14.11.25 בפארק השכנות, כחלק ממיזם ההנצחה העירוני.
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.