כאן יוקם מרכז רפואי חדשני

10/08/2023 כ"ג אב תשפ"ג

כחודש מחתימת ההסכם בין ׳כללית׳ לקבוצת עזריאלי על הקמת המרכז הרפואי מהגדולים בישראל בעיר מודיעין, הונחה ביום רביעי 9.8.23 אבן פינה לציון המאורע במקום בו יוקם מרכז הדגל של 'כללית' דרך שער חשמונאים קניון עזריאלי במודיעין.

הטקס התקיים בהשתתפות ראש העיר מודיעין מכבים רעות, חיים ביבס, מנהל מחוז מרכז כללית היוצא ארז לוי, ומנהלת מחוז מרכז כללית הנכנסת פטריסיה צימרמן ויו"ר קבוצת עזריאלי, דנה עזריאלי.

המרכז הרפואי החדש של 'כללית' ישתרע על שטח של כ-8,500 מ"ר בנוי בן 5 קומות במרכז העיר מודיעין ויכלול מרכז לרפואה דחופה, מערך דימות מתקדם, חדרי ניתוח וטיפול, מכונים ועוד. בניית המרכז תחל בחודשים הקרובים וצפויה להסתיים במהלך שנת 2026.

ראש העיר מודיעין מכבים רעות, חיים ביבס: "עשינו היסטוריה בדברי ימי העיר מודיעין מכבים רעות. הנחת אבן פינה למרכז רפואי חדשני מהגדולים בישראל. המרכז הרפואי, שהוא ללא ספק בית חולים קהילתי, ייתן שירות לכלל תושבי העיר ויגביר באופן משמעותי את רמת שירותי הרפואה הניתנים בעיר. כאשר לצד השירותים הרפואיים הקיימים שיורחבו ויתווספו שירותים חדשים שעוד לא היו קיימים כמו חדרי ניתוח, מחלקות רפואיות שונות כמו קרדיולוגיה, אורולוגיה וגריאטריה, מכונים מתקדמים וחדשניים כמו גסטרו, רנטגן מרפאת שינה. אני רוצה להודות לכל העוסקים במלאכה, להנהלת כללית, להנהלת קבוצת עזריאלי וכמובן לצוותים המקצועיים בעירייה שהביאו את כולנו לרגע המרגש הזה וכמובן ימשיכו לפעול להקמת המרכז הרפואי לרווחת תושבי מודיעין מכבים רעות״.

ארז לוי, מנהל מחוז מרכז כללית (היוצא): "אני מברך את כלל השותפים להקמת המרכז הרפואי הייחודי שאנו מקימים במודיעין, פרויקט שהחל בחזון של עיריית מודיעין, מכבים, רעות, לאור הפיתוח האדיר של העיר והשתלב בחזון שלנו בכללית להמשיך ולהוביל את עולם הרפואה בישראל . וכך תוך תכנון אינטנסיבי וקפדני החזון הפך למציאות. היום אנו מציינים את יריית הפתיחה להקמת מרכז רפואי קהילתי חדשני, דיגיטלי, אנושי, בעל יכולות של בית חולים, יכולות מתקדמות בסטנדרטים הגבוהים ביותר של עולם הרפואה. תודה מיוחדת לראש העיר חיים ביבס, ראש עיריית מודיעין, מכבים , רעות ולגב' דנה עזריאלי יו"ר קבוצת עזריאלי על שיתוף פעולה פורה וההירתמות לפרויקט הדגל של כללית שיעניק טיפול רפואי מהשורה הראשונה ואיכות חיים לתושבי מודיעין והסביבה".

פטריסיה צימרמן, מנהלת מחוז מרכז כללית: "המרכז הרפואי החדש מצטרף לשורה של מרכזים רפואיים מובילים מקבוצת כללית. המרכז החדש יהווה מודל של עשייה רפואית איכותית, הדוגלת במתן שירותים רפואיים במעטפת מקיפה ושלמה של רפואה אישית, מותאמת ואנושית, המבוססת על טכנולוגיות חדשות ומתקדמות. גאווה גדולה לעמוד בראש ארגון מוביל ויוזם שיש לו השפעה גדולה על שיפור איכות בריאותם של התושבים".

דנה עזריאלי, יו"ר קבוצת עזריאלי: "בתקופה מורכבת זו, קבוצת עזריאלי ממשיכה ליזום ולהשקיע על מנת להבטיח את עתידה של מדינת ישראל. אנו שמחים מאד על שיתוף הפעולה עם כללית להקמת בית חדש, לטיפול רפואי איכותי, בעיר מודיעין, אשר ישמש את תושבי מודיעין והסביבה. במסגרת פרויקט ייחודי זה, אנו ממשיכים לממש את חזוננו לפרויקטים בעירוב שימושים המתווים את הדרך בה אנשים עובדים, קונים וגרים. בנוסף, אנו גאים להיות מובילים בתחום הסביבה בישראל ובכוונתנו לתכנן הפרויקט תוך שימוש באמצעים לצמצום אנרגיה, מקסום אנרגיה מתחדשת והפחתת פחמן גלום, כך שהערך של שמירה על הסביבה מתקיים בעת ובעונה אחת עם הערך של עשיית עסקים מצוינים".

הנחת אבן פינה. צילום חורחה נובומינסקיהנחת אבן פינה. צילום חורחה נובומינסקי

הסדרי הנגשה ותנועה למופע סיום הקיץ

24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו

מופע הסיום של אירועי הקיץ וחגיגות 30 שנה לעיר יתקיים ביום חמישי באמפי פארק עמק החולה, עם הסדרי תנועה, סידורי הנגשה וחניונים פתוחים לקהל.

להמשיך לקרוא

שדרוג כביש רחובות לוי ונחל צלמון

20/08/2026 ז' אלול תשפ"ו

העבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון החלו השבוע. במהלך העבודות יחולו הסדרי תנועה זמניים בהתאם להתקדמותן.

להמשיך לקרוא

קיץ מודיעיני: החגיגה נמשכת

24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו

אירועי קיץ מודיעיני נמשכו גם בשבוע שעבר עם אלפי תושבות ותושבים שהגיעו ליהנות ממופעים, פעילויות קהילתיות ואירועים לכל המשפחה ברחבי העיר

להמשיך לקרוא

צובעים את העיר לקראת תשפ''ז

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו

כ־1,250 מעברי חצייה וסימוני כביש נצבעים מחדש ברחבי העיר, בדגש על אזורי מוסדות החינוך. בהמשך החודש יחודשו גם מתחמי "נשק וסע" בבתי הספר היסודיים

להמשיך לקרוא

החזר כספי בקליק

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו

העירייה מקדמת טופס מקוון חדש להגשת בקשות להחזרים כספיים, כחלק משיפור השירות הדיגיטלי לתושבים

להמשיך לקרוא

שדרוג כביש רחובות לוי ונחל צלמון

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו

החל מיום ראשון 16.8 יתקיימו עבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון, במסגרתן יבוצע קרצוף וריבוד של הכביש. העבודות יבוצעו בשלבים, לאורך כל שעות היממה ויחולו הסדרי תנועה זמניים

להמשיך לקרוא

הקיץ בעיר ממשיך

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו

מאות ילדים נהנו מההפנינג הרטוב, כ־1,700 תושבים הגיעו למופע הבי ג'יז, ובהמשך מחכים חנן בן ארי, הפרויקט של רביבו ותיסלם.

להמשיך לקרוא

משדרגים את התשתיות השכונות הוותיקות רחוב ערער

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו

העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תסיים העירייה את שלב העבודות באזור מפגש הכבישים עמק דותן ועמק החולה

להמשיך לקרוא

שוטפים את מרכז העיר

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו

במסגרת פעולות העירייה לשיפור הניקיון והמרחב הציבורי, יחל מבצע שטיפה והסרת כתמים במרכז העיר, בשיתוף בעלי העסקים

להמשיך לקרוא

עדכון בנושא מחזור הנייר

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו

העירייה מפנה את המיכלים הכחולים מחדרי האשפה ונערכת להצבת מיכלים מונפים בעמדות מחזור אזוריות ברחבי העיר

להמשיך לקרוא

הקיץ בעיר לא עוצר

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו

חצי מחופשת הקיץ כבר מאחורינו, ומודיעין מכבים רעות ממשיכה עם חודש נוסף של מופעים, אירועים ופעילויות לכל המשפחה.

להמשיך לקרוא

משדרגים את התשתיות – רחוב עמק דותן צפון

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו

העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

להמשיך לקרוא

היערכות העירייה לחגיגות 30 למודיעין

02/08/2026 י"ט אב תשפ"ו

סידורי הנגשה, חניות ייעודיות, חסימות כבישים כך נערכת העירייה לקראת אירועי חגיגות ה-30 להקמת העיר

להמשיך לקרוא

מעגל תנועה חדש בשדרות עמק זבולון

04/08/2026 כ"א אב תשפ"ו

העירייה תחל בהקמת מעגל תנועה בצומת עמק זבולון ותרשיש. העבודות יבוצעו בארבעה שלבים ויכללו שינויים זמניים בהסדרי התנועה.

להמשיך לקרוא

שבוע של חגיגות בעיר

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו

פסטיבל היין יתקיים במשך שלושה ערבים בפארק ענבה, וביום חמישי ייערך אירוע ה־30 לעיר עם עדן בן זקן ועילי בוטנר וילדי החוץ.

להמשיך לקרוא

אותרו חשודים בוונדליזם בפארק עמק החולה

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו

שלושה קטינים עוכבו לחקירה בעקבות השחתת רכוש בפארק בעיר. החשודים אותרו באמצעות מצלמות העירייה ובשיתוף פעולה בין המשטרה למערכי הביטחון העירוניים.

להמשיך לקרוא

משדרגים את התשתיות – רחוב עמק דותן

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו

העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

להמשיך לקרוא

20 שנה למלחמת לבנון השנייה

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו

משפחות שכולות, מפקדים ולוחמים התכנסו בבית יד לבנים לערב זיכרון ומורשת לציון שני עשורים למלחמת לבנון השנייה.

להמשיך לקרוא

נערכים לרגע האמת

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו

כ-110 מתנדבי יחידת החילוץ העירונית השתתפו בתרגיל קריסת מבנה, כחלק מהיערכות מקצועית ומעטפת עירונית מצילת חיים לשעת חירום.

להמשיך לקרוא

עמדות טעינה מהירות בחניון מורשת

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו

החכ''ל התקינה ארבע עמדות בחניון התת קרקעי, הפתוח 24 שעות ביממה וכולל כ־300 מקומות חניה.

להמשיך לקרוא


פניה למוקד העירוני מוקד 106
פניה למוקד העירוני
חזור לראש העמוד