כאן יוקם מרכז רפואי חדשני

10/08/2023 כ"ג אב תשפ"ג

כחודש מחתימת ההסכם בין ׳כללית׳ לקבוצת עזריאלי על הקמת המרכז הרפואי מהגדולים בישראל בעיר מודיעין, הונחה ביום רביעי 9.8.23 אבן פינה לציון המאורע במקום בו יוקם מרכז הדגל של 'כללית' דרך שער חשמונאים קניון עזריאלי במודיעין.

הטקס התקיים בהשתתפות ראש העיר מודיעין מכבים רעות, חיים ביבס, מנהל מחוז מרכז כללית היוצא ארז לוי, ומנהלת מחוז מרכז כללית הנכנסת פטריסיה צימרמן ויו"ר קבוצת עזריאלי, דנה עזריאלי.

המרכז הרפואי החדש של 'כללית' ישתרע על שטח של כ-8,500 מ"ר בנוי בן 5 קומות במרכז העיר מודיעין ויכלול מרכז לרפואה דחופה, מערך דימות מתקדם, חדרי ניתוח וטיפול, מכונים ועוד. בניית המרכז תחל בחודשים הקרובים וצפויה להסתיים במהלך שנת 2026.

ראש העיר מודיעין מכבים רעות, חיים ביבס: "עשינו היסטוריה בדברי ימי העיר מודיעין מכבים רעות. הנחת אבן פינה למרכז רפואי חדשני מהגדולים בישראל. המרכז הרפואי, שהוא ללא ספק בית חולים קהילתי, ייתן שירות לכלל תושבי העיר ויגביר באופן משמעותי את רמת שירותי הרפואה הניתנים בעיר. כאשר לצד השירותים הרפואיים הקיימים שיורחבו ויתווספו שירותים חדשים שעוד לא היו קיימים כמו חדרי ניתוח, מחלקות רפואיות שונות כמו קרדיולוגיה, אורולוגיה וגריאטריה, מכונים מתקדמים וחדשניים כמו גסטרו, רנטגן מרפאת שינה. אני רוצה להודות לכל העוסקים במלאכה, להנהלת כללית, להנהלת קבוצת עזריאלי וכמובן לצוותים המקצועיים בעירייה שהביאו את כולנו לרגע המרגש הזה וכמובן ימשיכו לפעול להקמת המרכז הרפואי לרווחת תושבי מודיעין מכבים רעות״.

ארז לוי, מנהל מחוז מרכז כללית (היוצא): "אני מברך את כלל השותפים להקמת המרכז הרפואי הייחודי שאנו מקימים במודיעין, פרויקט שהחל בחזון של עיריית מודיעין, מכבים, רעות, לאור הפיתוח האדיר של העיר והשתלב בחזון שלנו בכללית להמשיך ולהוביל את עולם הרפואה בישראל . וכך תוך תכנון אינטנסיבי וקפדני החזון הפך למציאות. היום אנו מציינים את יריית הפתיחה להקמת מרכז רפואי קהילתי חדשני, דיגיטלי, אנושי, בעל יכולות של בית חולים, יכולות מתקדמות בסטנדרטים הגבוהים ביותר של עולם הרפואה. תודה מיוחדת לראש העיר חיים ביבס, ראש עיריית מודיעין, מכבים , רעות ולגב' דנה עזריאלי יו"ר קבוצת עזריאלי על שיתוף פעולה פורה וההירתמות לפרויקט הדגל של כללית שיעניק טיפול רפואי מהשורה הראשונה ואיכות חיים לתושבי מודיעין והסביבה".

פטריסיה צימרמן, מנהלת מחוז מרכז כללית: "המרכז הרפואי החדש מצטרף לשורה של מרכזים רפואיים מובילים מקבוצת כללית. המרכז החדש יהווה מודל של עשייה רפואית איכותית, הדוגלת במתן שירותים רפואיים במעטפת מקיפה ושלמה של רפואה אישית, מותאמת ואנושית, המבוססת על טכנולוגיות חדשות ומתקדמות. גאווה גדולה לעמוד בראש ארגון מוביל ויוזם שיש לו השפעה גדולה על שיפור איכות בריאותם של התושבים".

דנה עזריאלי, יו"ר קבוצת עזריאלי: "בתקופה מורכבת זו, קבוצת עזריאלי ממשיכה ליזום ולהשקיע על מנת להבטיח את עתידה של מדינת ישראל. אנו שמחים מאד על שיתוף הפעולה עם כללית להקמת בית חדש, לטיפול רפואי איכותי, בעיר מודיעין, אשר ישמש את תושבי מודיעין והסביבה. במסגרת פרויקט ייחודי זה, אנו ממשיכים לממש את חזוננו לפרויקטים בעירוב שימושים המתווים את הדרך בה אנשים עובדים, קונים וגרים. בנוסף, אנו גאים להיות מובילים בתחום הסביבה בישראל ובכוונתנו לתכנן הפרויקט תוך שימוש באמצעים לצמצום אנרגיה, מקסום אנרגיה מתחדשת והפחתת פחמן גלום, כך שהערך של שמירה על הסביבה מתקיים בעת ובעונה אחת עם הערך של עשיית עסקים מצוינים".

הנחת אבן פינה. צילום חורחה נובומינסקיהנחת אבן פינה. צילום חורחה נובומינסקי

פסטיבל היין של מוזיאון ישראל עובר למודיעין

09/07/2026 כ"ד תמוז תשפ"ו

לרגל חגיגות 30 שנה לעיר פסטיבל היין של מוזיאון ישראל בירושלים, פסטיבל היין הגדול בישראל יתקיים השנה במודיעין מכבים רעות

להמשיך לקרוא

ממחזרים אחרת

09/07/2026 כ"ד תמוז תשפ"ו

איסוף הנייר יעבור בהדרגה לעמדות מחזור אזוריות ברחבי העיר, במסגרת התאמת השירות למציאות המשתנה ולצורכי התושבים

להמשיך לקרוא

עסק מזויף במחסן

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו

השיטור העירוני איתר בעיר עסק שפעל ללא רישיון ממחסן ביתי, ובו נמכרו פריטים מזויפים של מותגי יוקרה

להמשיך לקרוא

אכיפה על שני גלגלים

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו

במבצע יזום באזור המע"ר, כיכר התחבורה ורחבת הקניון נרשמו דוחות לרוכבים בגין עבירות בטיחות ותנועה

להמשיך לקרוא

קיץ מודיעיני יצא לדרך

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו

אלפי תושבות ותושבים השתתפו באירועי פתיחת הקיץ, מפסטיבל הבירה ועד פעילויות לכל המשפחה ברחבי העיר

להמשיך לקרוא

משדרגים את התשתיות – רחוב לב העיר

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו

העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. לאחר סיום העבודות על עמק החולה תחל העירייה בשבוע הבא בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב "לב העיר"

להמשיך לקרוא

מחזקים את העסקים במרכז העיר

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו

מועצת העיר אישרה בקשה לשינוי צו הארנונה, במטרה להשוות את תעריפי בתי הקפה והמסחר במע״ר למרכזים המסחריים בעיר

להמשיך לקרוא

שכונת המעיינות יוצאת לדרך

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו

התוכנית להקמת שכונה חדשה במודיעין מכבים רעות הופקדה בוועדה המחוזית, ותכלול כ־3,575 יחידות דיור, מוסדות ציבור, שטחים ירוקים, מסחר ותעסוקה.

להמשיך לקרוא

שדרוג כביש עמק החולה דרום

01/07/2026 ט"ז תמוז תשפ"ו

העבודות לשדרוג כביש עמק החולה דרום ממשיכות להתקדם. בשבוע הבא יום ראשון 5.7, יחל השלב השישי והאחרון בתכנית. בשל העבודות יהיו שינויים בהסדרי התנועה

להמשיך לקרוא

פסטיבל הבירה חוזר לפארק הדגים

30/06/2026 ט"ו תמוז תשפ"ו

במסגרת חגיגות 30 שנה למודיעה מכבים רעות, יתקיים פסטיבל הבירה בימים שלישי ורביעי, 30.6–1.7, עם מבשלות, אוכל רחוב, תקליטנים והופעות חיות. לקראת האירוע יבוצעו חסימות כבישים באזור הפארק

להמשיך לקרוא

עמדות מחזור חדשות

02/07/2026 י"ז תמוז תשפ"ו

עמדות מחזור חדשות הצטרפו לעיר, במסגרת קול קורא של המשרד להגנת הסביבה בו זכתה העירייה. עמדות אלו מצטרפות לעשרות עמדות מחזור הפזורות ברחבי העיר

להמשיך לקרוא

קיץ מודיעיני יוצא לדרך

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו

פסטיבל בירה במשך יומיים, הופעות מוזיקה, רכיבה לאור ירח בענבה ופעילויות לכל המשפחה ולנוער ללא תשלום

להמשיך לקרוא

שדרוג כביש עמק החולה דרום

25/06/2026 י' תמוז תשפ"ו

העבודות לשדרוג כביש עמק החולה דרום ממשיכות להתקדם. בשבוע הבא יום ראשון 28.6, יחל השלב החמישי בתכנית. בשל העבודות יהיו שינויים בהסדרי התנועה

להמשיך לקרוא

חוגגים 30 למודיעין

28/06/2026 י"ג תמוז תשפ"ו

הקיץ המודיעיני מגיע עם עשרות אירועים: מופעי ענק של הכוכבים הגדולים, פסטיבלי בירה ויין, סרטי קולנוע בשכונות, מסיבות מזרקות ועוד שלל אירועים קרוב לבית

להמשיך לקרוא

תגבור נוסף לקו 712 במערך נעים בסופ"ש

28/06/2026 י"ג תמוז תשפ"ו

במהלך חודש יולי יתווספו תשע נסיעות נוספות בכל סוף שבוע, כחלק מהמהלך המשמעותי שמובילה העירייה לשיפור השירות

להמשיך לקרוא

שינוי זמני בפינוי הנייר

25/06/2026 י' תמוז תשפ"ו

בעקבות שינויים בשוק המיחזור והירידה בכמויות הנייר, החל מ-1.7.26 פינוי הנייר יופסק זמנית עד להסדרה חדשה של השירות

להמשיך לקרוא

פסטיבל הבירה של מודיעין מכבים רעות חוזר!

25/06/2026 י' תמוז תשפ"ו

במסגרת חגיגות ה-30 להקמת העיר, הפסטיבל יקיים יומיים של חגיגה מוזיקלית וקולינרית עם מותגי ענק והופעות של הג'ירפות ומרסדס בנד. 30.6-1.7, פארק הדגים. הכניסה חופשית.

להמשיך לקרוא

מבצע אכיפה ממוקד כנגד עבירות איכות חיים

25/06/2026 י' תמוז תשפ"ו

47 דו"חות נרשמו רק בשבוע האחרון בגין עבירות הפוגעות באיכות חיים במרחב הציבורי ובהן רעש, חנייה, רכיבה על דו גלגלי ועוד

להמשיך לקרוא

שומרים על פארק ענבה

25/06/2026 י' תמוז תשפ"ו

העירייה מגבירה את האכיפה והנוכחות הביטחונית בפארק ענבה, במטרה לשמור על הפארק המשודרג ולהבטיח בילוי בטוח ונעים

להמשיך לקרוא

תקיפת כלב באזור שכונת מוריה

18/06/2026 ג' תמוז תשפ"ו

בשעות הלילה ביום שלישי 16.6 הותקפו מספר אנשים על ידי כלב שחור מעורב בגודל בינוני-גדול, באזור שדרות מנחם בגין. החיפושים לאיתורו עדיין נמשכים, הציבור מתבקש לדווח למוקד העירוני 106

להמשיך לקרוא


פניה למוקד העירוני מוקד 106
פניה למוקד העירוני
חזור לראש העמוד