ביום חמישי 16.11.23 הגיעו משפחות החטופים לעיר מודיעין מכבים רעות, במסגרת הצעדה בת חמישה הימים שעשו לירושלים, על מנת לזעוק את כאבן והדרישה שיחזירו את יקיריהן השבויים בעזה, הביתה.
המשפחות התחילו את מסען בעיר מנקודת תחנת רכבת מודיעין מרכז, משם המשיכו לכיוון מרכז העיר, בניין העירייה ושכונת המגינים בה ביקרו בבית משפחת מרציאנו לניחום אבלים, לאחר שקיבלו את הבשורה הקשה על מותה של החיילת נועה מרציאנו ז"ל בשבי החמאס. הוריה של נועה ז"ל, עדי ואבי נשאו דברים בפני המשפחות והצועדים שליוו אותם, על חשיבות החזרת החטופים הביתה במהרה.
הצעדה לוותה בדגלים ותמונות של החטופים והחטופות, על ידי אלפי תושבים ואזרחים כואבים ובהם ראש העיר, חיים ביבס ונבחרי ציבור נוספים, שהגיעו לתמוך ולחזק באופן מרגש את המשפחות.
הנהלת העיר אישרה ביום שני את הצעת תקציב העירייה לשנת 2026 בסך כ-1.054 מיליארד שקלים, ואת תקציב הפיתוח לשנים 2028-2026 בסך 4.959 מיליארד שקלים.


























