לקראת ערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונרצחי פעולות האיבה, נשתלו בימים אלה על ידי העירייה עשרות פרחים, ליד 56 אבני הזיכרון במשעולים, במעלות ובאתרי ההנצחה ברחבי העיר.
הפרויקט בוצע ביוזמת אגף גנים ונוף, אשר שתל פרחים עונתיים מסביב לכל אבן זיכרון להנצחת חללי מערכות ישראל, תושבי העיר. מעבר לעבודת הגינון, נבחרו בקפידה פרחים צהובים, המסמלים מתחילת המלחמה, את המאבק והכמיהה להשבת החטופים השבויים בידי חמאס בעזה.
פרויקט ההנצחה הייחודי של העירייה בשיתוף עם המשפחות השכולות, מנציח משעול או מעלה של הנופל או הנופלת בסמוך לבית מגוריהם או במקום אחר בעיר אשר מסמל את הנופל. בכל משעול ומעלה, שלט ואבן זיכרון המתארת את הנופל וכן קוד QR לסריקה, המרחיב על סיפורו האישי ומורשתו. כך, שסיפוריהם יהיו מונצחים ושזורים לדורי דורות בשביליה של העיר.
ניתן למצוא את המיקומים של המשעולים, המעלות ואתרי ההנצחה באתר העירייה, כולל מפה אינטראקטיבית
בנוסף, לקראת ערב יום הזיכרון, העלתה העירייה סרטון עם שמותיהם ותמונותיהם של חללי המלחמות, בניה ובנותיה של העיר, בדפי העירייה ברשתות החברתיות ובתחנות האוטובוסים.
בפארק הנופש והספורט ובבריכה העירונית נערכים לקראת פתיחת עונת הרחצה הרשמית ב-18.5.25. בפארק הנופש, בריכת אינפיניטי, מגלשות מים וחדר כושר חדשני, בבריכה העירונית בריכת שחייה חצי אולימפית, בריכת פעוטות ושלל חוגים מחכים לכם!