גיוס עובדים לפארק הטכנולוגי

18/11/2010 י"א כסלו תשע"א

החברות החדשות העוברות בימים אלו לפארק הטכנולוגי של העיר (אזור התעסוקה) החלו בגיוס עובדים חדשים מקרב תושבי מודיעין מכבים רעות. במסגרת יריד התעסוקה והלימודים שהתקיים ביום רביעי האחרון בקניון עזריאלי בעיר ביוזמת המרכז הרב-תחומי, לשכת התעסוקה והנהלת הקניון.

לכ-300 באי היריד המתינו עמדות של לשכת התעסוקה ועמדות של חברות ומעסיקים שונים. כמו כן הוצבה עמדת מידע והרשמה של צוות המרכז הרב-תחומי ללימודים גבוהים בעיר וקורסים שונים של לימוד והעשרה.

כ-20 מעסיקים וחברות חיכו למחפשי העבודה שהגיעו ליריד. בין החברות החדשות שהציעו משרות פנויות ניתן למצוא את חברת אמניר מקבוצת נייר חדרה שתפתח את שעריה בקרוב, חברת אריז העוסקת בייבוא ושיווק של מוצרי בנייה מתקדמים וחנכה את משרדיה בפארק לפני כשלושה חודשים, חברת קרביץ וכן חברת התרופות נובולוג העומדת גם בפני פתיחת המבנה החדש שלה הצמוד לליגד סנטר, וכבר החלה בגיוס עובדים.

בנוסף, הגיעו ליריד גם חברות המחפשות עובדים ממודיעין, מכבים-רעות למקומות עבודה בסביבה ואף בירושלים. בין היתר הוצבו עמדות של חברות בזק, טבע, האחים עיני, ויצ"ו, משטרת ישראל, תעשיה אווירית, באדג'אט, הסטודיו לאנגלית, ג'ון ברייס, נשר ואינטל.

היריד כולו נעשה בשיתוף סניף שירות התעסוקה בעיר. מנהלת הסניף, גלית קורניאנסקי, מסרה כי מבחינת המעסיקים היריד היה הצלחה ורובם הגדול הצליח למצוא אנשים עם התאמה ראשונית לקראת העסקה.

כל המשרות שהוצגו ביריד נמצאות במאגר המשרות של שירות התעסוקה ומחפשי עבודה שלא הספיקו להגיע ליריד יכולים להגיע לסניף שירות התעסוקה במרכז המסחרי 'לב רעות' על מנת לחפש משרות ללא קשר לזכאותם לדמי אבטלה. כמו כן שירות התעסוקה מנפיק שם משתמש וסיסמא על מנת לאפשר לדורשי עבודה חיפוש עצמי במאגר הארצי של שירות התעסוקה.

יריד התעסוקה והלימודים

לעמדת המרכז הרב-תחומי הגיעו תושבים רבים שהתעניינו גם בהשכלה גבוהה וגם במסלולי העשרה המגוונים שמציע המרכז.

מנהלת המרכז הרב-תחומי, ד"ר אורנה מגר: "היריד היה הצלחה גדולה, גם בזכות ההיצע שגדל משנים קודמות וגם בזכות מספר המבקרים הגדול של תושבי העיר. פיתוח אזור התעסוקה בהחלט מורגש והייתה התעניינות גדולה סביב החברות החדשות המגיעות לעיר. אנחנו נמשיך את שיתוף הפעולה המבורך הזה,

יחד עם שירות התעסוקה ויחד עם החברות שיגיעו בעתיד לעיר על מנת להתאים בין הדרישות של החברות לכוח אדם איכותי לבין תושבי מודיעין מכבים רעות המעוניינים לעבוד בתוך עיר מגוריהם".

הסדרי הנגשה ותנועה למופע סיום הקיץ

24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו

מופע הסיום של אירועי הקיץ וחגיגות 30 שנה לעיר יתקיים ביום חמישי באמפי פארק עמק החולה, עם הסדרי תנועה, סידורי הנגשה וחניונים פתוחים לקהל.

להמשיך לקרוא

שדרוג כביש רחובות לוי ונחל צלמון

20/08/2026 ז' אלול תשפ"ו

העבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון החלו השבוע. במהלך העבודות יחולו הסדרי תנועה זמניים בהתאם להתקדמותן.

להמשיך לקרוא

קיץ מודיעיני: החגיגה נמשכת

24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו

אירועי קיץ מודיעיני נמשכו גם בשבוע שעבר עם אלפי תושבות ותושבים שהגיעו ליהנות ממופעים, פעילויות קהילתיות ואירועים לכל המשפחה ברחבי העיר

להמשיך לקרוא

צובעים את העיר לקראת תשפ''ז

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו

כ־1,250 מעברי חצייה וסימוני כביש נצבעים מחדש ברחבי העיר, בדגש על אזורי מוסדות החינוך. בהמשך החודש יחודשו גם מתחמי "נשק וסע" בבתי הספר היסודיים

להמשיך לקרוא

החזר כספי בקליק

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו

העירייה מקדמת טופס מקוון חדש להגשת בקשות להחזרים כספיים, כחלק משיפור השירות הדיגיטלי לתושבים

להמשיך לקרוא

שדרוג כביש רחובות לוי ונחל צלמון

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו

החל מיום ראשון 16.8 יתקיימו עבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון, במסגרתן יבוצע קרצוף וריבוד של הכביש. העבודות יבוצעו בשלבים, לאורך כל שעות היממה ויחולו הסדרי תנועה זמניים

להמשיך לקרוא

הקיץ בעיר ממשיך

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו

מאות ילדים נהנו מההפנינג הרטוב, כ־1,700 תושבים הגיעו למופע הבי ג'יז, ובהמשך מחכים חנן בן ארי, הפרויקט של רביבו ותיסלם.

להמשיך לקרוא

משדרגים את התשתיות השכונות הוותיקות רחוב ערער

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו

העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תסיים העירייה את שלב העבודות באזור מפגש הכבישים עמק דותן ועמק החולה

להמשיך לקרוא

שוטפים את מרכז העיר

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו

במסגרת פעולות העירייה לשיפור הניקיון והמרחב הציבורי, יחל מבצע שטיפה והסרת כתמים במרכז העיר, בשיתוף בעלי העסקים

להמשיך לקרוא

עדכון בנושא מחזור הנייר

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו

העירייה מפנה את המיכלים הכחולים מחדרי האשפה ונערכת להצבת מיכלים מונפים בעמדות מחזור אזוריות ברחבי העיר

להמשיך לקרוא

הקיץ בעיר לא עוצר

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו

חצי מחופשת הקיץ כבר מאחורינו, ומודיעין מכבים רעות ממשיכה עם חודש נוסף של מופעים, אירועים ופעילויות לכל המשפחה.

להמשיך לקרוא

משדרגים את התשתיות – רחוב עמק דותן צפון

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו

העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

להמשיך לקרוא

היערכות העירייה לחגיגות 30 למודיעין

02/08/2026 י"ט אב תשפ"ו

סידורי הנגשה, חניות ייעודיות, חסימות כבישים כך נערכת העירייה לקראת אירועי חגיגות ה-30 להקמת העיר

להמשיך לקרוא

מעגל תנועה חדש בשדרות עמק זבולון

04/08/2026 כ"א אב תשפ"ו

העירייה תחל בהקמת מעגל תנועה בצומת עמק זבולון ותרשיש. העבודות יבוצעו בארבעה שלבים ויכללו שינויים זמניים בהסדרי התנועה.

להמשיך לקרוא

שבוע של חגיגות בעיר

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו

פסטיבל היין יתקיים במשך שלושה ערבים בפארק ענבה, וביום חמישי ייערך אירוע ה־30 לעיר עם עדן בן זקן ועילי בוטנר וילדי החוץ.

להמשיך לקרוא

אותרו חשודים בוונדליזם בפארק עמק החולה

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו

שלושה קטינים עוכבו לחקירה בעקבות השחתת רכוש בפארק בעיר. החשודים אותרו באמצעות מצלמות העירייה ובשיתוף פעולה בין המשטרה למערכי הביטחון העירוניים.

להמשיך לקרוא

משדרגים את התשתיות – רחוב עמק דותן

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו

העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

להמשיך לקרוא

20 שנה למלחמת לבנון השנייה

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו

משפחות שכולות, מפקדים ולוחמים התכנסו בבית יד לבנים לערב זיכרון ומורשת לציון שני עשורים למלחמת לבנון השנייה.

להמשיך לקרוא

נערכים לרגע האמת

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו

כ-110 מתנדבי יחידת החילוץ העירונית השתתפו בתרגיל קריסת מבנה, כחלק מהיערכות מקצועית ומעטפת עירונית מצילת חיים לשעת חירום.

להמשיך לקרוא

עמדות טעינה מהירות בחניון מורשת

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו

החכ''ל התקינה ארבע עמדות בחניון התת קרקעי, הפתוח 24 שעות ביממה וכולל כ־300 מקומות חניה.

להמשיך לקרוא


פניה למוקד העירוני מוקד 106
פניה למוקד העירוני
חזור לראש העמוד